logo

Komplex tételek a jövő költségvetés-készítésében

2022. szeptember elején bemutatkozott a TERC-ETALON Költségvetés-készítő rendszerünk legújabb funkciója, a komplex tételek készítése és kezelése. A debütálás óta eltelt néhány nap tapasztalatai alapján felhasználóink nagyon pozitívan fogadták az újdonságokat.

A megjelent újdonságokról bővebben is olvashat itt.

A friss funkciókat videós bemutatónkban mozgásban is láthatja:

Workshopjaink tapasztalatai

Az összevont tételek elméletének és gyakorlati lehetőségeinek megismerésére ingyenes fél-egy órás online Workshopokat hirdettünk, ahol az érdeklődőkkel együtt ötletelhettünk, próbálhattuk ki a funkciókat. A bemutatókon örömmel tapasztaltuk, hogy milyen széles palettán válhatnak hasznossá és nélkülözhetetlenné a komplex tételek:

Szó esett például az előzetes költségbecslések gyors kalkulációjáról, ahol az előre összeállított komplex munkafolyamatok segítségével akár a helyszínen azonnal kiszámítható egy felújítás, átalakítás hozzávetőleges költsége. Ugyanezen komplett tételek más mennyiséggel és aránnyal felhasználva egy másik épületnél már a költségek összevetésében is komoly segítséget nyújthatnak.

Többször felvetődött gyakorlat a komplex tételek alkalmazására például a gépészeti rendszerek összeállítása is, ahol a csővezetékek, szerelvények, berendezések paraméterezhető mennyiségeinek megadásával a néha 10-20 tételből álló folyamatok jelentősen gyorsabban kialakíthatók. 

Tervező partnereink tapasztalatai szintén derűlátóak a munkafolyamatok csoportosítási lehetőségeivel kapcsolatban. A tervező programokból kinyerhető struktúrák, réteges szerkezet aprólékos összeállítását kiugróan meg tudjuk könnyíteni, ha a mennyiségi kimutatásokhoz a már előre elkészített komplex tételeket rendeljük.

A bemutatók közös munkájának sikerén felbuzdulva újabb Workshop időpontokat hirdetünk meg, ahová szeretettel várjuk már meglévő felhasználóinkat, illetve az új érdeklődőket is.

Következő időpontok:

2022. szeptember 23. péntek - 12:30

2022. szeptember 27. kedd - 10:00

2022. szeptember 29. csütörtök - 18:00

Jelentkezem

Folyamatosan frissülnek a funkciók

A beérkezett észrevételek és a belső ellenőrzések alapján folyamatosan javítjuk és további funkciókkal bővítjük a rendszert. Javítottuk például az egyedi tételek és komplex tételek összetevőként való hozzáadási funkcióit, illetve a számított mezők megjelenési problémáit is. Új funkcióként került be a komplex tétel összetevőinek hozzáadási lehetősége a szöveges/tételszámos keresőablak meghívásával.

Hamarosan elérhető lesz a csoportos ármeghatározás változtatása, illetve a komplex tételszámok importálási és árazási lehetőségei is.

Próbálja ki a funkciókat Ön is

Ha még nem ismeri a TERC-ETALON rendszert, de felkeltették érdeklődését a komplex tételek felhasználási lehetőségei, egynapos próbacsomagunk hozzáférésével ingyen kipróbálhatja szolgáltatásainkat. A próbacsomag igényléséhez mindössze egy regisztrációra van szükség a www.etalon.terc.hu oldalán és a következő űrlapon a regisztrált e-mail cím megadására. A jelentkezést követően küldjük meg az egynapos próbacsomag kódját.

Jelentkezem

 

Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
scrollUp