logo

Kopóanyagok dokumentum szkennerekhez

 

Egy fénymásolóban, vagy egy irodai lézernyomtatóban többnyire tiszta fehér A4-es, vagy A3-as méretű nyomtatópapírt lehet használni. Egy dokumentum szkennerrel viszont a lehető legváltozatosabb anyagú, méretű, minőségű és tisztaságú papírokat is fel kell dolgozni. Tipikusan feldolgozandó dokumentumoknak minősülnek a számlák, postán érkezett dokumentumok, tértivevények, postai csekkek, vagy akár banki formanyomtatványok.

Ezért a dokumentum szkennerek görgői és más, a papíradagolásban résztvevő elemei (például szeparátor lap) a feldolgozott dokumentumok mennyisége, minősége, tisztasága függvényében időnként cserére szorulnak, mert az elkopott görgők és szeparátor lapok egy idő után adagolási problémákat fognak eredményezni.

Dokumentum szkennereink úgy vannak megalkotva, hogy ezeknek a kopóalkatrészeknek a cseréjét a felhasználó is könnyedén elvégezheti a szkenner szétszedése, szerszám használata vagy szerviz kihívása nélkül.

   

Keresse meg hogy mely kopóanyag készlet szükséges az Ön szkenneréhez, vagy amennyiben nem biztos benne, úgy írja meg nekünk, segítünk.

Kopóalkatrészek Fujitsu / Ricoh szkennerekhez.

Ne várja meg amíg a szkenner adagolási problémákat jelez, mindig legyen kéznél tartalék kopóanyag az azonnali cseréhez. Rendelje meg most!

scrollUp