logo

Már most 5 új szerződő partner a 2016. első negyedévben!

Örömmel mondhatjuk, hogy már most 5 új gyártóval és/vagy kizárólagos forgalmazóval (Filius Mérnökiroda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (ALP System), Hajdu Hajdúsági Ipari Zrt., Kerakoll Spa, Record Ajtó - automatizálási Kft., Styro-Tex Kft., összesen 690 db termékkel) kötöttünk szerződést és kerültek a megfelelő tételekbe termékeik.

Az, hogy már most elértük a 2015-ös év második félévében szerződött új partnerek szintjét, véleményünk szerint nagymértékben mutatja az építőipar szereplőinek támogatását és elfogadását, hogy egységes költségvetések készüljenek, ahogy mi szoktuk mondani: egy „közös nyelvet beszéljen” minden építőiparban tevékenykedő szakember. Természetesen meglévő, régi partnereink is aktívak voltak, ők is frissítették és bővítették anyaglistájukat, közel 2200 db termékkel.

Az idei Construma-n (április 6-10.) ismét képviselteti magát a TERC Kft. (A pavilon 109/C stand) valamennyi üzletága, köztük az Adattárfejlesztés is!

Újdonságunk – amely az év végéig ingyenesen vehető igénybe régi és új szerződő partnereinknek egyaránt – a termékekhez hozzárendelhető csatolmányok (teljesítmény-nyilatkozat CPR adatlap, szerelési vagy karbantartási utasítás, beépítési példák, termékről készült fotó, műszaki rajz stb.) elérési és letöltési lehetősége a konkrét termék honlapjára mutató, közvetlen link segítségével.

Tervünk mihamarabb bevezetni a programjainkban alkalmazott anyagok nettó listaára mellett a termékek mennyiségtől függő árait, amely jobban igazodna a betervezett és megrendelt, majd beépített termékek után járó mennyiségi kedvezményhez (projekt ár). Ennek megvitatására, más javaslat vagy ötlet közös továbbgondolására, újdonságaink bemutatására és további termék- és adattár-fejlesztési szándékuk egyeztetésére szeretettel várjuk minden régi és leendő partnereinket és programfelhasználóinkat a Construma-ra, a szakmai napokon.

 

Tovább az adattárfejlesztés oldalára.

 

scrollUp