logo

Már működik a Teljesítmény-nyilatkozatok letöltése!

Örömmel mondhatjuk, hogy az idei Construma-n meghirdetett új programfunkció a 2016 II. féléves frissítéstől kezdve (július 1-től) már érdemben használható, miszerint a termékek Teljesítmény-nyilatkozatai közvetlenül letölthetők a költségvetés-készítő programjaink segítségével és nem kell a felhasználónak a gyártó honlapján keresgélnie!

Elsőként a Leier Hungária Kft. adta meg a letöltéshez szükséges hivatkozásokat az adattárban szereplő termékeik több mint 98 %-hoz! A CPR linkkel rendelkező termékeket a TERC V.I.P. programokban piros színű termékszöveggel emeltük ki a többi közül, az online TERC-ETALON programban pedig egy  ikon jelzi a termékek változatszáma előtt.

Folyamatosan jelentkeznek szerződő partnereink, hogy megadhassák termékeikhez tartozó CPR adatlapjukra mutató közvetlen linkjeiket, mivel az idei évben még biztosan az ingyenes szolgáltatásaink között lesz. A júniusi zárásunkat követően már az Austrotherm Kft., a Lasselsberger-Knauf Kft., a Müpro Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Wienerberger Zrt. is élt ezzel a lehetőséggel, melynek aktiválása a programfelhasználóink felé október 1-én lesz.

Várjuk partnereink jelentkezését, hogy a szokásos terméklista térítésmentes karbantartásával együtt a honlapjukon megtalálható Teljesítmény-nyilatkozataik letöltésére szolgáló linkeket is megadják, ami véleményünk szerint előnyösebb helyzetbe hozza a konkurensekkel szemben, ha egy költségvetés-készítő szakember keres, majd kiválaszt egy terméket egy tételből.

 

scrollUp