logo

Máté Bence természetfotó kiállítás

 

Máté Bence számtalan nemzetközi természetfotós díj mellett elsőként nyerte el az Év Ifjú Természetfotósa, majd felnőtt kategóriában a szakma Oscar-díjaként is számon tartott Az év természetfotósa (Wildlife Photographer of the Year) címet. Számos könyve jelent meg, munkásságáról háromrészes filmsorozat is készült.

 

Bence megszállott természetfotós, fanatikus, maximalista, hatalmasakat mer álmodni, és ami a legkülönlegesebb, mindent megtesz, hogy álmait meg is valósítsa!

 

   

 

Idén március 13-án indult útjára az elmúlt 20 évének több mint 600 képét bemutató országjáró szabadtéri kiállítása és előadás sorozata.

 

   

 

A kiállítás Budapest (307.000 látogató) és Debrecen (123.000 látogat) után most a Gödöllői Királyi Kastélyba érkezett

 matebencekiallitas.hu

 

Az alkonyat után speciális, LED-fényekkel hátulról megvilágított 15 tablópáron, színviláguk és tematikájuk alapján csoportosítva láthatóak a képek. Csodálatos élményt adnak a természetfotózás szépségeiről, Bence előadásaiból pedig -mint egy werkfilmből- megtudhatjuk, hogyan indult el ezen a nem mindennapi úton, milyen akadályok és kihívások árán érte el oda, ahol most tart.

 

  

Bence fotóit akár haza is lehet vinni!

A kiállítás pavilonjában a kiválasztott fotót
Canon imagePROGRAF PRO-2000, 12 színes professzionális fotónyomtatóval kinyomtatják Canon 260 grammos fotópapírra, így otthon könnyen kasírozhatod vagy keretbe is teheted. 

 

A Canon nyomtatókat mi helyeztük üzembe és mi felügyeljük, hogy minden kép tökéletes legyen.

 

Ezúton is köszönjük Bencének, hogy így egy kicsit mi is részesei lehetünk ennek a nagyszerű eseménysorozatnak!

  

 

 

 

 

scrollUp