logo

Megszűnik a kedvezményes áttérés a TERC V.I.P. programra

2017. március 31. után a régi KING, KIVI és VIKING programokról megszűnik a kedvezményes áttérési lehetőség valamint a support szolgáltatás is. Ezek a programok a 2009-ben megjelent TERC V.I.P. program elődei, amelyek felett már eljárt az idő. Itt a lehetőség, hogy még a megadott időpontig kedvezményesen áttérjenek, mert 2017. április 3-tól csak teljesen új vásárlóként jelentkezhetnek ezen régi ügyfelek!

 

  

 

2009-től a VIKING - KIVI - KING programrendszert felváltotta a TERC  V.I.P. programcsalád

 

Itt az utolsó kedvezményes lehetőség, hogy a régi KING, KIVI és VIKING programokról áttérjenek a felhasználók a legújabb TERC V.I.P. 2017/1-es programokra. Nem elírás, az idei év kedvezménye, hogy a 2017/1-es frissítést is megkapják ingyenesen (2017.01.02. után).

 

A régi programokkal kapcsolatban már nem tudunk ügyfélszolgálati segítséget nyújtani, mert elavult illetve cégünk is a legújabb számítástechnikai rendszerekkel dolgozik, amely már csak az új TERC V.I.P. verziók kompatibilisek. A régi felhasználóinknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy problémamentesen át tudjanak térni az új verzióra. Legújabb programjainkban akár a már elkészített költségvetéseikhez is hozzá tudnak férni.

 

Áttérési díjak

 

VIKING-BRONZ

  50 000 Ft + áfa

KIVI-SILVER

  75 000 Ft + áfa

KING-GOLD

175 000 Ft + áfa

 

Ha több licenccel rendelkeznek vagy további kérdései lennének az áttéréssel kapcsolatban hívja ügyfélkapcsolati/értékesítési munkatársainkat.

 

scrollUp