logo

Megváltoznak a TERC-ETALON csomagok!

2020. november 1-jétől változnak a TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró Programrendszer előfizetői csomagjai.

A megnövekedett és egyre változóbb előfizetői igények alapján és a könnyebb választás érdekében kínálatunk palettáját egyszerűsítettük. A felhasználók a továbbiakban 3 előfizetői csomag közül választhatnak, de ezek mindegyike elérhető lesz akár egyhetes időszakra is, és minden csomag tartalmazza majd a népszerű XLS export szolgáltatást is. Az eddigi hat csomagot az alábbi összevonásokkal tettük átláthatóbbá: A korábbi Tervezői és Ár szakértő együtt az Alap csomag lesz, a Kivitelezői és a Beruházói egyben a Kedvenc csomag lesz, a Közbeszerzési csomag pedig a Komplex csomaggal együtt lesz csak elérhető.

Minden új éves csomag elérhető lesz kedvezményes többlicences előfizetésben is. Egyedi igény esetén a modulok továbbra is megvásárolhatók lesznek külön-külön 1 éves időszakra aktiválva.

(A feltüntetett árak az Áfa értékét nem tartalmazzák!)

A program a szolgáltatások lejárta előtt (kivéve a heti előfizetésnél) e-mailben értesíti a felhasználót, hogy mikor jár le az előfizetése és segítséget ad a következő csomag (időszak) előfizetésére. Az előfizetések bármikor hosszabbíthatók (amíg nem jár le az előfizetési időszak), mert az új előfizetés a lejárat dátumához fog hozzáadódni és nem az előfizetés időpontjához.     

Tovább a TERC-ETALON oldalára.

scrollUp