logo

Megváltozott a TERC V.I.P. számlázása!

Idén júliustól minden 2017-es felhasználónk a TERC V.I.P. program költségvetés-készítő modulján belül a „Fájl > TERC dokumentumok” menüpont alatt érheti el az értesítőket, a díjbekérőket valamint a pénzügyi teljesítés után az éles számlákat is.  Ebben a modulban archiválódnak és folyamatosan nyomon követhetők a dokumentumok. 

 

FONTOS tapasztalatok a feltett felhasználói kérdések alapján:

  • Ne a TERC Kft. honlapján keresse! A TERC V.I.P. programon belül találja meg, amihez nem kell külön jelszó, mert a hardverkulcs a felhasználó azonosítója.
  • Ez a modul csak 2017/1. vagy újabb változatainál található meg.
  • Nem az ügyfélszolgálati, hanem a költségvetés-készítő modulon belül található az új funkció.

 

Ezentúl csak külön írásos kérésre postázzuk el a díjbekérőt azoknak, akik csekken kívánják befizetni a frissítés díját.

Az éles számlát is a rendszeren belül töltjük fel. A Felhasználó kötelessége, hogy a számlát kinyomtassa és a könyvelésébe szerepeltesse. Postai úton a számlát csak külön kérésre és a postázási díj felszámításával tudjuk elküldeni. A Felhasználó az internetről a későbbiekben is bármikor letöltheti a számláit, amely nem elektronikus számla (elegendő nyomtatásban tárolni, nem kell elektronikusan is megőrizni), hanem egy általános számla a Felhasználó telephelyén nyomtatva.

 

Mint ahogy a múlt heti hírlevelünkből és a TERC V.I.P. programból is értesülhettek, 2017. 06. 29-én megjelent a 2017/2-es programfrissítés, amely a klubtagoknak és a 2017/2-es program előfizetői számára már letölthető. Minden jogos felhasználónak feltöltésre került (2017. 07. 04-én) az „ini” állomány, amely engedélyezi a programváltozat telepítését.   

 

scrollUp