logo

Minden partnerünknek Boldog Új Esztendőt kívánunk!

  • Rólunk
  • Molnár Miklós Konrád
  • 2015. december 31.

Minden jelenlegi és jövőbeni partnerünknek, egyben honlapunk látogatóinak eredményekben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánunk!


Ismét eltelt egy év, vállalkozásunk a múlt év végén megünnepelte megalakulásának 25. évfordulóját. Eljött annak az ideje, hogy valamennyi felelősen gondolkodó vállalkozóhoz, vállalkozáshoz hasonlóan mi is értékeljük a 2015. év eredményeit, beszámoljunk az elvégzett munkáról, egyben megjelöljük azokat a feladatokat, amelyeket ez év során kiemelten szeretnénk kezelni.

 

2015-ben jelentősen megnövekedett a TERC Kft. termékei, szolgáltatásai iránti kereslet, növekedett az árbevételünk. Ez részben szolgáltatásaink folyamatos bővülésének eredménye, részben a korábban megkezdett tevékenységek partnereink által történt elismerése. Bár a jelen cikk írása pillanatában még 2015. évre vonatkozóan végleges pénzügyi adataink nincsenek, de már kijelenthetjük, hogy a cég 25 éves történetének legmagasabb árbevételét realizálta. Ezt természetesen elsősorban Önöknek, partnereinknek köszönhetjük meg.

 

2015 kiemelkedő eseményeként megalakulásunk 25. évfordulóját tekintettük, amelyet úgy kívántunk megünnepelni, hogy az erre előirányzott összeget inkább partnereinknek különféle kedvezmények formájában biztosítottuk. Ennek keretében havonta – esetenként több alkalommal -, valamint az évfordulónkat követő napon 25%-tól 75%-ig terjedő engedményt adtunk. Örömünkre szolgált, hogy ezzel sokan éltek, és számunkra is nagy meglepetést jelentett a kedvezményt igénybevevők magas száma. Az ünneplésen túl vagyunk, és bízunk benne, hogy az elkövetkezendő években – akár további 25 vagy még több éven keresztül – is építőiparhoz kapcsolódó tevékenységeinkkel rendelkezésükre fogunk állni.

 

A 25 év már érett felnőtt kort jelent, amely még több tudást, átgondolt cselekvéseket eredményezhet, ennek szellemében készítettük el a múlt év során megújult honlapunkat és vezettük be az Építésügyi Tudás Műhely (ÉTM) elnevezésű szolgáltatásunkat. A korábbiakhoz képest hatványozott mértékű hasznos információt szeretnénk minden építőiparhoz kapcsolódó személyhez, vállalkozáshoz eljuttatni. Szeretnénk egy olyan platformot létrehozni, ahol az építőipar résztvevői széles körű tájékoztatást, információt kapnának. Ha ideje engedi, kérjük Ön is barangoljon a www.terc.hu honlap Építésügyi Tudás Műhely számtalan oldalán. Már rengeteg véleményt kaptunk, számítunk az Önök értékelésére, hozzászólására is.

 

2016-ban további új szolgáltatás bevezetését nem tervezzük, a meglévőket szeretnénk még jobban, mindenki megelégedésére ellátni. Erre vonatkozóan is várjuk szíves véleményeiket, tapasztalataikat, javaslataikat.

 

Megismételve kezdeti mondatainkat, ezúton kívánunk mindenkinek sikerekben gazdag, eredményes, Boldog Új Esztendőt!

 

Molnár Miklós Konrád

ügyvezető igazgató

scrollUp