logo

ÖN adattár szűkítése címkékkel

Vajon milyen tételek kerültek be az új adattárba? Mely tételek árai frissültek? Akadálymentes tételeket hol találok? Legújabb funkciónkkal ezek a szűrések azonnal beállíthatók a TERC-ETALON rendszerében.

Felhasználóink bizonyára találkoztak már az ÖN adattár tallózásakor a gyártóra vagy (zömében teljesítmény-nyilatkozatot tartalmazó) hivatkozásra való szűrési lehetőséggel. Ezt a funkciók egészítettük ki a címkék szerinti csoportosítási megoldással, melynek segítségével az ÖN adattár fa struktúráját megtartva tudjuk megjeleníteni az egyes tulajdonsággal rendelkező tételeket.

Első, bevezető címkéink között megtalálható a mindenkori negyedéves adattárba frissen bekerült tételek listázása (Új tételek), valamint a negyedéves publikálás óta friss árral ellátott tételek megjelenítése (Időközi áras tételek).

Mivel az új funkció megjelenése egybeesik az új 2023. III. negyedéves ÖN adattár publikálásával, így a fenti címék működését azonnal kipróbálhatják, mivel egyszerűen és gyorsan megtalálhatják a legfrissebb tételeinket és a publikálás után is már friss árral ellátott elemeket.

Folytatjuk...

Terveink között szerepel a címkék folyamatos bővítése, pl. akadálymentes tételek, energiahatékony tételek, helyreállítási munkák, magyar termékek stb., ezért érdemes lesz többször is visszatérni az ablak szűréseihez.

Reményeink szerint ezekkel a szűrési lehetőségekkel megkönnyíthetjük felhasználóink munkáját és segíthetjük eligazodásukat a több, mint 350 ezer tételes adattárban.

Tovább is van

A címkézési funkciók fejlesztése tovább folytatódik a nyár folyamán.

Hamarosan létrehozhatnak felhasználóink is tetszőleges saját címkéket az ÖN adattári tételekhez, amikkel megjelölhetik például kedvenc tételeiket, vagy tetszőleges folyamat alapján összetartozó tételek csoportjait (pl. lakásfelújítás).

 

Örömmel és köszönettel vennénk felhasználóink visszajelzéseit a számunkra hasznos címkéket tekintve a következő űrlap kitöltésével, vagy e-mail küldésével a terc@terc.hu címre.

Kitöltöm az űrlapot

Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
scrollUp