logo

Online hirdetési lehetőség az ÉTM felületén!

  • Rólunk
  • Molnár Miklós Konrád
  • 2017. május 03.

A TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2015. decemberében indította el honlapján az Építésügyi Tudás Műhely elnevezésű információs oldalait.

 

A www.terc.hu honlapon mindenki számára térítésmentesen érhető el az építésüggyel kapcsolatos szerteágazó, híreket, információkat tartalmazó, folyamatosan bővülő, önálló részt képező tudásbázis. A teljesség igénye nélkül, de arra törekedve számtalan aktuális építőipari Tudás-Információ-Hír található a honlapon.

 

Az építésügy széles spektruma fellelhető itt, átfogja a teljes komplex építési folyamatot, a megvalósítását elősegítő vagy ahhoz kapcsolódó nélkülözhetetlen tevékenységeket, szolgáltatásokat és követelményeket, valamint az építésügyhöz szorosan kapcsolódó területeket is (pl. közbeszerzés, szerzői jog, polgári jog, ingatlanjog stb.).

Tudást, képességet koncentrál és információt, hírt szolgáltat.

 

Célja olyan, a legszélesebb körű és a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, az építésügy minden spektrumát átfogó, szakmai tartalommal bíró, ingyenes szolgáltatás biztosítása, amely az ingatlanbefektetők, beruházók, ingatlanfejlesztők és forgalmazók, ingatlanüzemeltetők, -kezelők, továbbá az építtetők, tervezők, kivitelezők és az építési beruházás összes más résztvevője, a vállalkozók, vállalkozások és a magánszemélyek számára magas szakmai színvonalon, elektronikus felületen

  • megbízható, teljes körű és értékű szakmai tudást képvisel,
  • könnyű hozzáférést, felhasználóbarát alkalmazást biztosít,
  • gyors, pontos adatot, információt, hírt szolgáltat.

 

Az ÉTM weboldal főszerkesztője, szakmai irányítója, valamint több, mint tíz magasan kvalifikált, nagy gyakorlattal rendelkező szakember együttes munkája biztosítja a weboldalakon megjelenő információk szakszerűségét, megbízhatóságát, hitelességét, amelyet alátámaszt a folyamatosan bővülő felhasználói kör.

 

Új szolgáltatásként az építőiparhoz kapcsolódó szakmai vállalkozók, vállalkozások számára – a megkereséseknek eleget téve – biztosítani kívánjuk a hirdetések megjelentetését, amelyeket megpróbáltunk a különböző igényeknek megfelelően kialakítani. Az online hirdetési lehetőségekről és azok árairól [IDE] kattintva tájékozódhat. Örömmel vesszük partnereink véleményét kezdeményezésünkkel kapcsolatban.

 

scrollUp