logo

Online oktatások a TERC Kft-nél

MARADJON ÖN IS OTTHON - SEGÍTÜNK OTTHONÁBAN TANULNI

 

A kialakult vírushelyzet miatt 2020. március eleje óta a TERC Kft. munkatársainak jelentős része home-office módon látja el feladatait.

Ezzel egyidejűleg természetesen a helyszíni oktatásokat is kénytelenek voltunk lemondani és más megoldást keresni arra, hogy felhasználóink, partnereink oktatását, képzését biztosítani tudjuk.

Műszaki ügyfélszolgálati munkatársaink több éve már megelégedéssel használják a felhasználók számítógépeinek távoli vezérlését biztosító TeamViewer programot. Ennek a rendszernek a legújabb verziójával online oktatások és akár 25 fős meetingek szervezésére, lebonyolítására is lehetőség nyílik.

 

Első körben a TERC V.I.P. SILVER Költségvetés-készítő programrendszer oktatását szeretnénk kísérleti jelleggel megtartani - előre láthatólag a 2020. április 20-i héten. Az oktatásra kiemelten az elmaradt márciusi képzés jelentkezőit várjuk, de 10-12 fős létszámig az új érdeklődőket is szeretettel látjuk.

Mivel egy online oktatás merőben eltér az előadóteremben, vagy a számítástechnikai teremben leadott oktatástól, ezek lefolytatására azonban rengeteg új elképzelésünk van, amely minden képzést egyedivé tesz. Az első online előadásunkra az alábbi kedvezményt kínáljuk a résztvevőknek:

  • Amennyiben nem volt elégedett az online oktatással, nem tudta követni az előadást, vagy műszaki problémája akadt, a vészhelyzetet követően a TERC Irodaházban megrendezendő azonos képzésen ingyenesen tud részt venni.

 

Egyéb képzéseink, elképzeléseink:

 

A közeljövőben az online oktatásokba be kívánjuk vonni az AutoCad kezdő és haladó szintű előadásait, a Betontechnológia és terveink szerint az E-napló képzéseket.

Elképzeléseink között szerepel rövidebb, néhány órás konzultációk lebonyolítása is elsősorban a költségvetés-készítő programrendszerek esetében.

Tematikus oktatásainkon egyes szakterületeket érintő problémára keresünk látványos interaktív megoldásokat, amely leszűkítve, csak az adott kérdésre keresi a jobbnál jobb megoldásokat, ötvözve mindkét programunk (TERC V.I.P. és a TERC-ETALON) előnyeit.

 

Kísérjék figyelemmel weboldalunkat és az oktatási naptárunkat, a pontos időpontokat hamarosan feltöltjük.

 

scrollUp