logo

Panasonic dokumentum szkennerek disztribúciója és márkaszervize a TERC Kft.-nél.

Cégünk termékpalettájának bővítéseként a Panasonic dokumentum szkennereinek hivatalos disztribútora és márkaszervize lett.

A Panasonic márkát talán nem kell bemutatni senkinek, hiszen termékeivel a világ egyik legnagyobb elektronikai gyártójának számít. A dokumentum szkennerei a legkorszerűbb technológiákat, valamint tömeges feldolgozásra is alkalmas beviteli szoftvereket kínálják.

A Panasonic szkennerei világviszonylatban piacvezető helyet töltenek be, azonban Magyarországon eddig aktívan nem voltak jelen.

Jöjjön el hozzánk és ismerje meg a Panasonic szkennerekben rejlő lehetőségeket, vagy akár tesztelje őket a saját környezetében.

Cégünk a Panasonic szkennerekhez a legjobb bevezető árakat, raktárkészletet, bemutatókat, technikai támogatást, szervizt, valamint 20 év tapasztalatát biztosítja Partnerei számára.

A szkennerekről részletes információkat talál a gyártó oldalán, a különböző YouTube csatornákon, valamint honlapunk DMS oldalain.

A TERC Kft. DMS bemutatótermében több szkenner (dokumentum szkennerek, nagyformátumú szkennerek, könyvszkennerek) is megtekinthető, működés közben akár hozott anyagokkal is kipróbálható.

Kérjen időpontot az ingyenes bemutatóra:

Tel: (+36-1) 422-2525,  E-mail: dms@terc.hu

scrollUp