logo

TERC-ETALON: áprilisi újdonságok a programban! - Construma megjelenés

A CONSTRUMA kiállításon most először mutatkozik be a TERC-ETALON Költségvetés-készítő és Kiíró Programrendszer!

 

Jelenleg az egyetlen online program a piacon, amely napról-napra egyre több felhasználót hódít meg az egyszerűségével és a folyamatos fejlesztésével, újdonságaival. A szakkiállítás alatt a fő célunk, hogy minél szélesebb körben be tudjuk mutatni a program előnyeit és széleskörű tudását.

A vásári látogatóknak egy térítésmentes egyhetes kipróbálási lehetőséget biztosítunk mindössze egy regisztrációs adatlap kitöltéséért. Azon előfizetők, akik féléves vagy éves előfizetést vásárolnak az egynapos oktatáson (8000 Ft + áfa) ingyenesen vehetnek részt.

 

2016. április 4-én az alábbi fejlesztések jelentek meg a programban, amelyeket minden program előfizető rendelkezésére áll:

 

  • Műszaki jellemzők táblázat megmutatása (ezek az adatok a „tétel alapadatain” füleken jelennek meg).

 

  • A tétel rövid (80 karakteres) szövegének megmutatása, költségvetés nyomtatásában történő beépítése (ezek az adatok a „tétel alapadatai” ablakban jelennek meg).

 

  • Csatolmányok fül, amelynél akár a CPR teljesítmény (megfelelőségi) nyilatkozat linkelése is szerepelhet az anyaggyártó honlapjára. Itt az adatlapok megmutatása mellett a tételek szűrésére is van lehetőség, hogy csak azok a tételek jelenjenek meg ahol van CPR. Szűrés nélkül is egy kis ikonnal különböznek a CPR tételek az átláthatóság és az egyszerű kiválasztás végett.
    Ennek a szolgáltatásnak az alapfeltétele, hogy az anyaggyártó cégek szerepeltessék honlapjukon a nyilatkozatokat és ezt felénk közöljék. Ebben kérjük az Önök segítségét is, hogy a gyártók minél hamarabb érezzék ennek a fontosságát.

 

Várjuk az Önök megtisztelő levelét, hogy milyen feladat megoldásában nem tud még segíteni a TERC-ETALON program. Most nem fejlesztési javaslatokat várunk, hanem a napi problémáikat, amelyre megpróbáljuk a legjobb és legegyszerűbb megoldásokat kitalálni.

Folyamatosan fejlesztjük a programot, de szeretnénk egyre jobban a felhasználókat is bevonni ebbe a munkába,
hisz Önöknek készül a program, Önök fogják használni!

 

Tovább a TERC-ETALON oldalára.

scrollUp