logo

Miért a TERC-ETALON?

A zavarba ejtően egyszerű megoldás költségvetés-készítéshez, immár 12 éve


Bizonyára az Önök számára sem ismeretlenek az innen-onnan összefércelt kiírási tételek, a bosszantó, hibás függvényeket tartalmazó Excel-állományok, vagy a kellemetlen szituáció, hogy a kiírás szerinti anyagok már rég búcsút intettek a hazai kereskedelmi forgalomnak.

Valószínűleg tették már fel maguknak a kérdést, hogy hogyan kellene beárazni egy ilyen munkát, pontosan mit is kell elvégezni, mennyibe kerülnek az anyagok, azokat honnan lehet megrendelni, beleszámoltuk-e az alapozást, mikorra lesz kész a munka, de visszatérő felsóhajtás lehet egy ilyen nap végén a keserű "Miért...?" is.

 

 

Pontosan mire jó ÖN-nek az "ÖN adattár"?


Mindenre. Hiszen az általunk fejlesztett összes programban lehetővé teszi az építőipari munkafolyamatok egyértelmű műszaki meghatározását a maga 69 munkanemével és a jelenleg 373.610 tételt magában foglaló, folyamatosan frissített normagyűjteményével. A munkaidő-, gép- és anyagszükséglet normái, valamint gyártói anyagárai a legmegbízhatóbb alapot adják a felmerülő költségek kalkulációjához.

 

De mi is az a TERC-ETALON programrendszer? 


Hadd kínáljunk Önnek világos és biztos kiutat a TERC-ETALON Online Költségvetés-készítő programrendszerünkkel a kényelmetlen félmegoldások időpazarló mocsarából!

A program eléréséhez kizárólag egy regisztrált fiókra van szükség, ahol biztonságosan, egy helyen tárolhatók az elkészített munkái, voltaképp bárhonnan és bármilyen eszközről elérhetők, a tételek szabadon szerkeszthetők, csoportosan módosíthatók és azonnal lementhetők akár árazott-, akár árazatlan formában is. A kiemelt ügyfélélmény érdekében többféle előfizetési csomagot biztosítunk, szolgáltatásunk pedig igénybe vehető akár heti, havi, negyedéves, de éves időszakra is. Amennyiben szoftverünk elnyeri bizalmát, bankkártyás fizetési lehetőséggel előfizetve a rendszer azonnal használatba is vehető.

Ismerje meg a felhasználói igények és legmodernebb standardok mentén fejlesztett programrendszerünket, amely 12 éve áll ügyfeleink rendelkezésére!

 

 

Csak néhány ok a sok közül, hogy miért érdemes Magyarország legkedveltebb költségvetés-készítő megoldását választania: 

 

Pofonegyszerű kezelőfelület 


A felhasználói fiókban elkészített munkák bármikor elérhetők, csoportosíthatók, exportálhatók, rendszeren belül szabadon küldhetők. Mivel a könnyű átláthatóságot elsődleges szempontként kezeljük a rendszeres fejlesztések során, a letisztult, sallangmentes kezelőfelületen az összes funkció egyszerűen elérhető. Ennek köszönhetően az előfizetések státuszai bármikor ellenőrizhetők, a vásárlások pedig fennakadás nélkül, azonnal elindíthatók.

 

Teljes, rendszeresen karbantartott "ÖN" adattár 

Az ÖN adattár 69 db munkanemben összegyűjtött 373.610 tételét munkatársaink mindig naprakészen tartják a legfrissebb adatokkal, amik a munkafolyamatok strukturált szerkezetében könnyedén meg is találhatók, akár szöveges keresés, akár gyártói szűrés segítségével.
A negyedéves frissítéseken túl a gyártók által kiközvetített, legújabb árak is naponta elérhetők felhasználóink számára.

 

 

Mindenre kiterjedő, részletes leírás az "ÖN" tételek tartalmáról  

Az "ÖN" adattárban kiválasztott tételekhez a normaidőben foglalt munkafolyamatok egyedülálló részletességgel kidolgozva tájékoztatják ügyfeleinket.

 
 

Nagybetűs korlátlanság


A program online, vagyis internetes-böngészős mivolta lehetővé teszi bármilyen operációs rendszerrel telepített eszközön való futtatását, legyen az Windows, LINUX, Mac OS... Csak nyissa meg kedvenc böngészőjét (Chrome, Safari, Firefox, Opera, Edge stb...) és élvezze ki a hardverkulcs nélküli szabadságot.

 

 

Konkrét gyártók az "ÖN" adattárban 

A tételben szereplő anyagok gyártói forrása egy kattintásra megtekinthető, az elérhető dokumentumok (teljesítmény-nyilatkozatok) pedig szabadon letölthetők.

 

 

Elérhető műszaki jellemzők 

Az adattári anyagok műszaki jellemző táblázatai szintén elérhetők, de a megfelelő (pl. kedvenc csomag) előfizetés esetén a tételek normaháttere, az összetevők szükséglete, valamint központi ára is megtekinthető, kigyűjthető.

 

 

Gyorsan, aktuálisan követhető végeredmény


A költségvetés végösszege folyamatosan nyomon követhető, többféle összesítő is kiválasztható, illetve százalékos költségek (pl. anyagigazgatás, fedezet) szintúgy megadhatók.

 

 

Szabadon módosítható tételárak 

 Ugyan a tételekben szereplő munkafolyamatok pontos meghatározása az ÖN adattári tételekhez biztosított, ám igény esetén ezek szabadon szerkeszthetők, az árak módosíthatók.

 

 

Exportálási lehetőségek, "testre szabható" formában 

Az elkészített költségvetésből többféle export készíthető, részletesen beállítható paraméterek segítségével testre szabható.

 
 

A számok pedig nem tévednek 


A TERC-ETALON jelenleg is több, mint 10.000 aktív előfizetőt szolgál ki. A felhasználói kör önmagában is impozáns mérete mellett további büszkeséggel tölt el minket ügyfeleink hűsége és elégedettsége, amit mi sem mutat jobban, mint a kiemelkedő visszatérési arány. 

 
Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
scrollUp