logo

TERC-ETALON kérdőív 2021

2020. év végén programrendszerünknél a főoldali bejelentkező képernyő átdolgozása és az előfizetési csomagok egyszerűsítése volt a cél. A következő évi fejlesztésekhez pedig az Önök segítségét kérjük.

 

A www.etalon.terc.hu oldal letisztult, új bejelentkező képernyője most már minden fontos és elérhető információt tartalmaz a költségvetés-készítő programrendszerrel kapcsolatban - a hivatkozások nem irányítják el az olvasót az oldalról.

Az oldal tetején elérhető menü sáv segíti a tájékozódást a tartalomban és pl. a regisztrációs/bejelentkezési felülethez bármikor egyszerűen visszaléphetünk.


Előfizetési csomagok változása

Másik lényeges változás az év végén az előfizetési csomagok átláthatóbbá tétele és az árlista aktualizálása volt.
Ennek eredményeként 3 csomag-változat közül választhat a vásárló heti, havi, negyedéves és éves időszaki előfizetést.
Minden csomag tartalmazza a népszerű Excel exportálási lehetőséget és már a legnagyobb csomag is (melyben akár tender pályáztatás is elérhető) előfizethető akár egy hétre is.
Természetesen a külön-külön modul előfizetési lehetőségek továbbra is választhatók éves időszakokra.


Az Ön véleménye rendkívül fontos számunkra!

 

A TERC-ETALON program felhasználóink tábora - nagy örömünkre - folyamatosan bővül, így újra fel szeretnénk kérni Önöket néhány kérdés megválaszolására a programrendszerben tervezett fejlesztésekkel, újdonságokkal kapcsolatban. 
A felmérés célja, hogy programrendszerünket olyan irányba és ütemben fejlesszük, hogy minél több területen megkönnyítsük előfizetőink mindennapi munkáját. Az eddigieknél még szorosabban együtt szeretnénk működni Önökkel, hogy a napi problémáik számunkra is ismertté váljanak és a TERC-ETALON program fejlődése közös célunk legyen.

Hűséges felhasználóink emlékezhetnek rá, hogy 2018 nyarán már kikértük véleményüket a programrendszerben tervezett fejlesztésekkel, terveinkkel kapcsolatban.

A válaszok kiértékelése, az azóta megvalósult fejlesztések és a felmerült kérdések megválaszolására elkészített dokumentumunk a következő linken érhető el: Kérdőív kiértékelés 2020 

scrollUp