Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

TERC-ETALON Kérdőív

Kuti Krisztina|2018. december 05.

2018 nyár folyamán a TERC-ETALON Költségvetés-készítő programrendszerünk előfizetői egy kérdőív kitöltését felajánló ablakkal találkozhattak a rendszerbe belépve.

Örömmel konstatáltuk, hogy több száz (szám szerint 377) kitöltő válaszolt kérdéseinkre, építő jellegű észrevételekkel, javaslatokkal kiegészítve kérdőívünket.

A szöveges válaszok tekintetében sok esetben találkoztunk olyan problémákkal, melyeket a programrendszeren belül már most is meg lehet oldani, be lehet állítani – ezért ezeket az eseteket egy Gyakran Ismételt Kérdések (GyIK) felületen részletesen is bemutatjuk Önöknek.

A beérkező válaszok kiértékelése néhány héten belül befejeződik, a részletes eredményeket weboldalunkon tesszük közzé.

scrollUp