logo

TERC-ETALON kiírásoknál hirdetések megjelenése!

Az első generációs TERC-ETALON Költségvetés Kiíró programrendszer továbbfejlesztésével az évek során elértük, hogy ez lett vállalkozásunk legdinamikusabban fejlődő szolgáltatása. Szinte hónapról-hónapra jelentetjük meg újdonságainkat, melyek közül kiemelhető a költségvetésben használt tételek TERC erőforrásainak kigyűjtését és árelemzését biztosító lehetőség. Ennek segítségével akár az anyag, akár az időráfordítások könnyen kalkulálhatóak. Ez a lehetőség ezideig csak a TERC V.I.P. GOLD rendszer felhasználóinak volt elérhető.

A rendszer legtöbb szolgáltatása, így az újdonságok is előfizetéshez kötöttek, melyeket igyekeztünk rugalmasan összeállítani és biztosítani a felhasználóknak, akár 1 hetes időtartamra is, egyénre szabható csomagok segítségével.

A program legelső változatának szolgáltatása - a költségvetés kiírások készítése - egyelőre még mindig ingyenesen érhető el regisztrált felhasználóinknak. Ebben a körben lehetőség van a kezelő felület felület megismerésére és a teljes ÖN adattár tételeinek (anyagár nélküli) elérésére. Mivel számtalan szolgáltatásunk került kifejlesztésre a rendszerben, amelyek nagy mértékben segítik és megkönnyítik a felhasználók költségvetés-készítési feladatait, így igyekszünk, hogy ez az ingyenes felület ténylegesen már csak bemutató, gyakorló felület maradjon mindenki számára.

Cégünk vezetőségében időre időre felvetődik az a lehetőség, hogy az ingyenes szolgáltatások megszüntetésével a teljes programrendszer fizetőssé váljon. Ennek ismételt elhalasztását sikerült elérnünk a 2017. október 2.-án megjelent új fejlesztésünk segítségével. Mostantól az ingyenes használat során, a kiírások készítésekor bizonyos műveletek választása esetén a TERC V.I.P.-ben már megismert "Tudta-e" ablakok fognak megjelenni a felhasználóknak.

Ezekben az ablakokban igyekszünk majd a programrendszer felhasználói lehetőségeit bemutatni, felkelteni a figyelmet bizonyos fizetős szolgáltatásainkra, illetve rövidebb hírdetési szövegekkel bemutatni vállalkozásunk többi divizióját, azok újdonságait, pl. könyvmegjelenés, oktatás, akciók. A megjelenő ablakok az ÖN adattárban történő böngészést, megismerést nem gátolják!

Az ingyenes felhasználók kezelésének következő pontja az lesz, hogy a 2010 óta működő programrendszerünkben regisztrált, de a rendszert nem használó ügyfeleink regisztrációját meghatározott idő elteltével törölni fogjuk a rendszerből. Ez azokra a felhasználókra, akik bármikor is készítettek legalább egy kiírást - tehát a felhőben adata valn - nem vonatkozik, így munkájuk természetesen nem fog elveszni. 2018 következő nagy lépése pedig az ingyenes felület külön webhelyen történő elérése és kezelése lesz, mellyel leheetőség lesz elkülöníteni a csak a rendszer megismerése, tanulmányozása céljából történt regisztrált felhasználókat a tényleges, fizető felhasználóktól. Ezzel a fizetős felület megtisztításával, a rendszer felesleges adathalmazának görgetése nélkül reményeink szerint még stabilabbá, gyorsabbá is tudjuk tenni majd a rendszert.

Tovább a TERC-ETALON programrendszerre.

scrollUp