logo

TERC-ETALON újdonságok: erőforrás kigyűjtés, árelemzés!

MEGJELENT! Az erőforrás-kigyűjtés és az árelemzés készítésének első lépése elkészült! A költségvetés „ÖN”-es tételeinek a teljes erőforrás-szükséglete (anyag, szakma, gép) kigyűjthető PDF formátumban. A költségvetés anyagai gyártó cégekre továbbbonthatók, amelynek segítségével – a vásárolni kívánt mennyiségek ismeretében – egyedi árajánlat kérhető.

 

Mint már év elején jeleztük, igyekszünk a TERC V.I.P. programrendszer leghasznosabb szolgáltatásait folyamatosan megjelentetni a TERC-ETALON programban.

Ennek következő állomása – ahol már az ÖN adattár erőforrásaiba nyújtunk betekintést – a tétel összetevők kigyűjtése és árelemzése. A TERC V.I.P. rendszerben ezek a lehetőségek csak a GOLD verzióban érhetők el.

 

Mit is jelent ez a két fogalom?

- Kigyűjtés – egy elkészített költségvetésben szereplő ÖN adattári tételek összes összetevőit lehet listázni, amely segít pl. a megrendelni kívánt anyagok mennyiségének kalkulálásában, vagy a szakmai erőforrások tekintetében a kivitelezéshez szükséges idő kiszámításában.

- Árelemzés – szintén egy elkészített költségvetés összes ÖN tételének normahátterét (erőforrásait) listázhatjuk ki, ahol láthatjuk a tétel-összetevők szükséges mennyiségeit és adattári egységárait.

Mindkét lista a programon belül a költségvetések kezelő felületén az ’Export’ gomb választása után az ’Erőforrások’ fülön készíthető el és exportálható .pdf állományba.

 

A fenti szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges a ’Normaháttér’ előfizetés megléte.

Ennek vásárlási lehetőségei a következők:

- ’Normaháttér’ szolgáltatás előfizetése egy évre 35.000 TERC-pont (35.000,- + áfa),

- ’Norma csomag’ előfizetése (Programhasználat, ÖN adattár, XLS export és Normaháttér):

                - fél évre:             55.000,- Ft + áfa

                - egy évre:            90.000,- Ft + áfa.

 

Már meglévő ’Normaháttér’ előfizetőink természetesen szintén elérhetik a plusz szolgáltatásokat.

   

 

Erőforrás kigyűjtés megtekintése (PDF)

Gyártónkénti erőforrás kigyűjtés megtekintése (PDF)

Árelemzés megtekintése (PDF)

Költségvetés megtekintése (PDF)

 

A fejlesztés második ütemét, már teszteljük!

A programban az erőforrások megjelenésével további fejlesztési lehetőségek nyíltak meg számunkra:

Ennek a fejlesztésnek a következő lépcsője lesz a kigyűjtött összetevők egyedi árazási lehetősége, majd pedig az egyedi árak elmentése és felhasználása akár egy másik költségvetésben is.

 

Tovább a TERC-ETALON oldalára.

scrollUp