logo

TERC-ETALON videóajánló

Most ismerkedik a kötlségvetés készítéssel? Használja már, de szeretne többet tudni?

Ismerje meg oktatóanyagainkat, amelyek között a félperces ötletektől, az 1-2 perces funkció bemutatásokon át a hosszabb, 1-2 órás részletes előadásokat is megtalálhat!

A TERC-ETALON programrendszer használata a kézre álló, logikus megjelenése miatt néhány perc alatt elsajátítható. Az első költségvetés gyorsan elkészíthető. De oktatásainkon, telefonos megkeresések során még a régóta előfizetéssel rendelkező, tapasztalt felhasználóinknak is tudunk olyan funkciókat mutatni, ami megkönnyítheti munkájukat.

Ezeket az videókat gyűjtjük össze szöveges leírások segítségével az egyre bővülő videólistánkban.

Külön lejátszási listát kaptak a rövid, összefoglaló videók és a hosszabb, részletes bemutatásokat tartalmazó szemináriumi anyagok.
Ha a gyorstalpaló bemutatókon nem találja a megfelelő megoldást, érdemes a hosszabb terjedelmű videókat is átböngészni, ahol minden részletre kitérünk az adott témában.

 

Rövid videók    Hosszabb videók

 

Legnépszerűbb videóink: 

Költségvetés készítés 10 perc alatt! Ha a rendszerben az első költségvetésünk létrehozására készülünk, akkor érdemes ezt a 10 percet rászánni az alaplépések elsajátítására:

 

Információ az ÖN adattár tételeiről. Ebben a videónkban bemutatjuk, hogy az ÖN adattár tételeihez mennyi információ nyerhető ki a rendszerből. Az általános előírások mellett a tételek árinformációját, normahátterét, műszaki tábláit, illetve a törölt tételek adatait a háromperces videó végére mindenki könnyen megtalálhatja majd.

 

Excel import 3 perc alatt! Tanuljuk meg 3 perc alatt, hogy milyen formai átalakításokat kell végeznünk egy Excel fájlon, hogy importálható és beárazható legyen a rendszerbe:

 

Ismerjük meg az adattári tételek közötti keresések lehetőségeit:

 

Tanuljuk meg hogyan használhatjuk a kedvenc tételeket és egyszerűsíthetjük a kereséseket:

 

Ha az egyes funkciók minden lehetőségét meg szeretnénk ismerni és hajlandók vagyunk egy-másfél órát tudásunk bővítésére áldozni, a szemináriumi előadások meghallgatása után az egyes témákban profi szintre képezhetjük magunkat. Ismerjük meg például a saját tételek létrehozási lehetőségeit:

A videóanyagok hamarosan a TERC-ETALON felületéről is elérhetők lesznek, addig pedig érdemes feliratkozni a csatornára, hogy értesítét kapjanak a megjelenő újdonságokról: Feliratkozom

A videóanyagok további témáihoz várjuk javaslataikat a support@terc.hu címen.

Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
scrollUp