logo

TERC logók védjegybejegyzése

  • Rólunk
  • Molnár Miklós Konrád
  • 2017. augusztus 18.

A TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kérelme alapján az elmúlt egy év során négy logónk védjegyként bejegyzésre került.

 

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (korábbi elnevezése Magyar Szabadalmi Hivatal) a múlt év májusában beadott kérelmeink alapján védjegyként bejegyezte vállalkozásunk tevékenységéhez kapcsolódóan az alábbi megjelöléseket:

 

A TERC Kft. háromszög alakú színes ábrás 1990 óta érvényes védjegybejegyzését immár harmadik alkalommal további tíz évre meghosszabbította.

TERC AZ ÉPÍTŐIPAR SZELLEMI CENTRUMA és az ÉTM ÉPÍTÉSÜGYI TUDÁS MŰHELY új, színes ábrás logóink ugyancsak tíz-tíz éves időtartamra védjegyként bejegyzésre kerültek.

  

Az ÖSSZEVONT ÉPÍTŐIPARI NORMARENDSZER logójának bejegyzéséhez először az EUROPEAN COMMISSION DIRECTORATE-GENERAL JOINT RESEARCH CENTRE engedélyét kellett megkérnünk, mivel az ábra tartalmazza az Európai Uniót megillető, a Közösséget megjelölő nemzetközi „kék alapon körben elhelyezkedő sárga csillagok” jelzést. Megtisztelő vállalkozásunk számára, hogy a saját fejlesztésű, kizárólagos szellemi tulajdonunkat képező Összevont Építőipari Normarendszer (ÖN adattár) logója védjegyként 222.085 lajstromszám alatt bejegyzésre került.

Felkérjük valamennyi vállalkozót, vállalkozást, hogy a fentiekben szereplő védjeggyel ellátott logónkat – egyaránt elektronikus, vagy nyomtatott formában – kizárólag a TERC Kft. előzetes engedélyének birtokában használja.

scrollUp