logo

TERC-PRESS-szel a CONSTRUMA kiállításra!

2020. év áprilisában ismét megrendezésre kerül a hazai viszonylatban legrangosabb építőipari, kertépítészeti és otthon design szakkiállítás, a CONSTRUMA.

 

 

 

 

Már most készüljön, hogy cégének arculatához, termékei megfelelő bemutatásához,  rendelkezzen kiadványokkal!  Ehhez nyújt segítséget illetve teljesíti elképzeléseit a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-n belüli  cégcsoportunk,

a TERC-PRESS Nyomdaipari és Kereskedelmi Ágazat.

Komplex nyomdaipari tanácsadással, magas nyomdaipari szakértelemmel és kivitelezési megoldásokkal állunk rendelkezésére!

Cégünknél lehetőség van kis és nagy példányszámú magazin, prospektus, termékismertető, önátírós–sorszámozott termék, garanciajegy, használati utasítás és egyéb nyomdaipari termékek komplett kivitelezésére, mely termékeket példányszám függvényében, digitális vagy ofszetnyomtatási technológiával készítünk el.

 

Már most gondoljon a marketing és reklámanyagok tervezésére, gyártatására, hogy időben rendelkezésére álljanak a kiadványok, amelyekkel még ismertebbé teheti vállalkozását.

 

Amennyiben felmerülnek Önben bármilyen nyomdatermék gyártásával kapcsolatos gondolatok, elképzelések, keressen minket és segítünk azt valóra váltani!

Reméljük sikerült felkelteni érdeklődését, és hamarosan az Önök cégét is partnereink között tudhatjuk!

 

 

Elérhetőségünk:  kereskedelem@terc.hu      +  36 30 372 7387

                               gabriella.holbok@terc.hu  +  36 30 738 2811

 

scrollUp