logo

TERC V.I.P. DVD 2016-tól már csak külön kérésre!

2016. január első hetében megjelenik a 2016/1-es TERC V.I.P. programrendszer legújabb verziója. A szokásos adattári és programfejlesztések mellett a legnagyobb változás a program frissítésénél (telepítésénél) lesz, amelyet már több hírlevelünkben beharangoztunk.  

Törekvésünk (egyelőre) nem a DVD végleges megszüntetése, hanem a folyamatos felváltása egy korszerűbb, gyorsabb és környezetbarát megoldásra. Akik a DVD segítségével kívánják feltelepíteni a programot, semmi akadálya, csak kérjük, hogy ezt nekünk írásban (e-mail, fax, levél) még a 2015. december 08-ig visszajelezni szíveskedjenek, mert ekkor kerülnek kinyomtatásra a díjbekérők és utána, már nem tudjuk kiemelni a több ezer borítékból.

Nagyon fontos, hogy ezt visszajelezzék felénk, mert a január elején kimenő díjbekérő számla, már nem fog postaköltséget tartalmazni, és a DVD-t sem postázzuk a befizetés után! A DVD gyártást is az írásos visszajelzések alapján kérjük a VTCD VIDEOTON Kft-től, amely a biztonsági ráhagyások ellenére is már csak korlátozott darabszámban kerülnek legyártásra.

Köszönjük szépen azoknak a programfelhasználóinknak, akik vették a fáradságot és visszajuttatták a kérdőívünket a DVD használatával kapcsolatban! Sajnos sok felhasználó nem jelzett vissza, ezért kérnénk mindenkit – aki eddig nem tette meg –  ennek a pótlására, mert 2016 januárjától már csak azon felhasználóinknak küldünk DVD-t, akik ezt külön írásban visszajelezték felénk. Utólagos rendelésre is van lehetőség, de ebben az esetben a postaköltség ismét felszámításra kerül!  

Köszönjük együttműködésüket. 

Tovább a TERC V.I.P. programrendszer oldalára.

scrollUp