logo

TERC V.I.P. újdonságok 2024/1

Év elején felhasználóink részére e-mailben megküldtük a féléves/éves frissítésre vonatkozó díjbekérőt. Ha leveleik között nem találják ezt, a későbbi kényelmetlenségek elkerülése érdekében jelezzék felénk!

A 2024. első negyedéves ÖN adattár frissítésével együtt a keretrendszer fejlesztései is aktualizálhatók. Az év első napjától változtak a programrendszer frissítésének árai, ezért most még jobban megéri az egyben fizetés.

Frissítés

2024. január 2-án megkezdtük a TER V.I.P. programok frissítési díjbekérőinek kiküldését, amelyek befizetése (és visszaigazolása) után a felhasználók elérhetik a legfrissebb ÖN adattárat és a programban készült újdonságokat is.

Az adattár frissítésével egyidőben a keretrendszerben is történtek apróbb módosítások. Több felhasználónk is hiányolta az aktuális minimális rezsióradíj kezelését, amelyet ezentúl azonnal le tudunk követni, ezzel figyelmeztetve a költségvetések esetleges alulárazására.

A módosítás letöltésének lehetőségét a rendszer azonnal felajánlja a program indításánál. Ha ez a beállítások miatt esetleg mégsem történik meg, az 'Ügyfélszolgálat'-ban az 'Aktualizálás' paranccsal magunk is frissíhetünk. Ugyanitt tölthető le az aktuális adattár tételeihez rendelt ÉNGY számok frissítése is.

Az aktualizálások azonnali letöltéséhez érdemes bekapcsolni az 'Eszközök' menü - 'Beállítások' - 'Internetes program és aktuális adattár aktualizálások ellenőrzése minden nap, az első indításkor' kapcsolót.

TERC V.I.P. programrendszer árváltozásai

2024. január 01-től változtak frissítési díjaink, ezért azon ügyfeleink számára, akik félévente kapják díjbekérőjüket mindenképpen érdemes az egész éves frissítést megrendelni. 

A részletes árlista elérhető itt: https://www.terc.hu/oldal/terc-vip-arlista#frissites

Amennyiben a frissítéssel kapcsolatban további kérdésük merülne fel, keressék értékesítési, illetve műszaki ügyfélszolgálati kollégáinkat bizalommal: Elérhetőségek

Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
scrollUp