logo

Többlicences előfizetési rendszer bevezetése!

A többlicences előfizetés bevezetése a végső stádiumába érkezett és a felhasználói érdeklődések alapján két külön új előfizetési rendszer lesz:

  1. Több felhasználós alap előfizetés, amelynél a megvásárolt csomagra a vásárló állítja be a felhasználók e-mail címeit a megvásárolt licenc szám függvényében az adott előfizetési időszakra.
  2. Anyaggyártó cégek részére egy komplex csomag, amely tartalmazza az alap csomag, továbbá a céglogó megjelenése mellett statisztikai adatok is lekérdezhetők lesznek.

A komplex csomagot kizárólag a TERC Kft. ÖN adattárában szereplő, szerződött anyaggyártó cégek vehetik igénybe. Az alap csomagot minden olyan cégnek javasoljuk, akik a felhasználóikat saját maguk szeretnék kiosztani (karbantartani), egy megrendeléssel egyszerűsíteni és átlátni szeretnék az előfizetésüket.

Hogy zajlik az alap csomag megrendelése? Mindenképpen írásban kérnénk egy megrendelést az alábbi adatok megjelölésével (vásárló neve, vásárló e-mail címe, azonosító előtag*, csomag neve*, előfizetés kezdete és vége, szolgáltatások, felhasználószám), amely alapján a díjbekérő számla kiállításra kerül. Az „azonosító előtag”, amely a virtuálisan létrejövő e-mail cím előtagja lesz, azért van szükség, hogy amennyiben megszűnik az többlicences előfizetés, ne szűnjön meg a felhasználó egyedi regisztrációja. A felhasználó a saját fiókjai között szabadon másolhatja a munkáit, amíg él a többlicences előfizetése. A „csomag neve” az előfizető rendszerezését segíti elő, amennyiben több szolgáltatási csomagot vásárolt (alap csomag, export csomag, stb.). A vásárló kizárólag a felhasználói regisztrált e-mail címeket tudja beállítani a megvásárolt licencszámnak megfelelően. Lehetősége van egy felhasználó törlésére és egy új hozzáadására, de egyszerre maximum a vásárlásnak megfelelő darabszám lehet. Nem lehet új felhasználási dátumokat (az előfizetési időn belül) és szolgáltatási csomagokat létrehozni ezt csak a TERC Kft. tudja szabályozni.

Minimálisan 5 felhasználói licenctől vásárolható ez az előfizetési forma és csak az éves intervallumra vonatkozik. Ezeket a szolgáltatás csomagokat nem lehet közvetlen az interneten online hitelkártyával megvásárolni a TERC-ETALON programból. Mindenképpen egyedi szerződéskötés is történik a mivel itt a felhasználói szabályok eltérhetnek az alap programétól.

Az árjegyzéket és az anyaggyártói csomagot a következő hírlevelünkben részletezzük.

 

Tovább a TERC-ETALON éles oldalára.

scrollUp