logo

Tudta-e, hogy felmérési naplót is készíthet a TERC-ETALON-ban?

A költségvetésbe felvett tételekhez mennyiségi részletezéseket, azokat felhasználva pedig napra bontható felmérési naplót is készíthet a rendszerben.

Gyakran előfordul, hogy a költségvetésünkben a tételekhez nem csak egy kiszámított mennyiséget szeretnénk megjeleníteni, hanem pl. helyiségekre bontva részletezni az előzetesen már felmért munkákat.
A TERC-ETALON rendszerében a mennyiségi részletezés lehetőség éppen ezt az igényt szolgálja ki. A beírt képletekhez megjegyzések fűzhetők, a mennyiségek több tételhez is hozzárendelhetők.


A mennyiségi részletezések felhasználásával pedig teljes értékű felmérési napló készíthető és exportálható a felhasználó igényei alapján, akár különböző időpontokra való bontásban is (részfelmérések), árakkal, vagy árak nélkül, építtetői adatok megjelenítésével együtt.

Az előzetes mennyiségek és a felhasznált (elkészült) mennyiségek közötti összefüggéseket a rendszer kezeli és minden tételnél külön piktogrammal mutatja azok állapotát.

Felhasznált (elkészült) mennyiséggel kidolgozott költségvetés esetén a másolási menüpontok között nagy hasznát vehetjük a különbözetet (differencia) és a megvalósult (felmérési naplóban rögzített) munkákat kigyűjtő másolási funkciónak.

Bármely költségvetéshez akár később is hozzárendelhetők mennyiségi részletezések, vagy azonnal a felmérési méretek, számítások is megadhatók.

A mennyiségi részletezés és a felmérési napló exportálás lehetőségei minden programcsomag vásárlónak elérhető.

A mennyiségi részletezés és felmérési napló részletes felhasználói útmutatója a Súgóból is elérhető, de ezen a linken is letölhető: Felmérési napló készítés

A funkciók gyakorlati alkalmazásáról szemináriumi előadás is készült, melyet Youtube csatornánkon meg is tekinthet: TERC-ETALON szeminárium-Felmérési napló készítése

Minta felmérési napló pdf letöltése

Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Bényász Levente
Bényász Levente
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 20 432 0107
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
Marschallné Márta
Marschallné Márta
Ügyfélkapcsolati munkatárs, Oktatásszervező
marta.marschall@terc.hu
+36 30 372 8809
Nagy-Bátori Mónika
Nagy-Bátori Mónika
Ügyfélkapcsolati munkatárs
monika.nagy-batori@terc.hu
+36 20 569 9441
scrollUp