logo

Új faanyagvédőszer került bemutatásra a CONSTRUMÁN!

Az Agrosol 2000 Kft. XILIX GÉL FONGI+ faanyagvédőszerét nagy érdeklődés kísérte a szakkiállításon.

Cégünk, az Agrosol 2000 Kft., mint a XILIX GÉL FONGI+ faanyagvédőszer forgalmazója első alkalommal vett részt a CONSTRUMA 38. nemzetközi építőipari szakkiállításon. Termékünket nem várt érdeklődés fogadta a szakma és a lakosság körében egyaránt.

Számos mérnök, kivitelező és műemlékvédelmi szakember érdeklődéssel fogadta, hogy gomba- és rovarkárosítók ellen is elérhetővé vált a piacon olyan faanyagvédőszer, amely mély beszívódásával megbízható megoldást biztosít a problémák megelőzésére vagy kezelésére, miközben hatékony felvitelével a munkaerőráfordítás is csökkenthető (egyszeri kezelés, minimális furatozás, óránként akár 40 m2 szórásteljesítmény stb.). A szakemberek számára szerencsére a termék nem volt ismeretlen, hiszen a XILIX GÉL FONGI+ faanyagvédőszerrel 2019. január 1. óta a TERC költségvetés-készítő programban is találkozhattak. Az új érdeklődők számára is pozitívan hatott, hogy ha a terméket alkalmazni szeretnék, akkor már be is tudják építeni a költségvetésükbe a 35-011-es, Faanyag gomba- és rovarkártevők elleni védelme fejezetből.

Lakossági körben fő célkitűzésünk az volt, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a faanyagvédelem fontosságára. A kiállítás öt napján standunknál folyamatos volt az érdeklődés, ami azt bizonyította, hogy az emberek nyitottak a témára, érdeklődnek minden új megoldás iránt és szívesen vették a faanyagvédelemmel kapcsolatos szakmai tájékoztatást is. 

 

 

 

scrollUp