logo

Új funkció a TERC V.I.P. rendszerében - MV-s árazás

A 2022. év elejétől bevezetett havi árkarbantartások betöltése miatt az eddig megszokott MV-s referenciaárak kalkulációjára nagyobb figyelmet kell biztosítani. Fontos, hogy rendelkezzünk az adott hónap árbetöltési adataival, viszont a visszamenőleges dátumok beállítása már fejtörést okozhat.

Az árazás megkönnyítésére készítettük el legújabb fejlesztésünket a TERC V.I.P. klubtagsággal rendelkező felhasználóinknak. A funkció használatával akár visszamenőlegesen is lehetőség nyílik egy adott hónap adataival történő árazásra.

MV-s árazás

 

Javaslatunk: Mielőtt az árazás folyamatához hozzá fogna, érdemes a teljes költségvetésből egy másolatot készíteni: 'Fájl' - 'Mentés másképp' --> paranccsal.

 

A funkció elérhető: Költségvetés menü - MV-s árazás. A parancs ellenőrzi, hogy a megnyitott költségvetés alapadatai (jelleg és rezsióradíj használat) megfelelnek-e az elvárt eredményhez, majd a részletesebb beállításokat a megjelenő ablakban tehetjük meg.

 

Munkanemenkénti rezsióradíj beállítás: bármelyik időszak rezsióradíj táblája betölthető

Árállomány beállítása: 2022.-től minden hónapban új ártábla kerül publikálásra, de a 2021. évi negyedévekről is készítettünk betölthető állományt. Az elérhető ártáblák szerverünkről egyszerűen letölthetők. 

Az árazás végrehajtásáról minden esetben készül egy ún. log fájl, melyben a változások tételenként ellenőrizhetők.

Fontos, hogy az MV-s árazás végrehajtása után a későbbi véletlen módosítások ellen a rendszer a tételekhez egyedi rezsióradíjakat és egyedi 100%-os eltérítéseket állít be. Valamint az új jellegű normákkal számítja az árakat, ezért ajánlott az árazás végrehajtása előtt az eredeti költségvetésből egy másolatot készíteni.

Részletes leírás az MV-s költségvetések elkészítéséhez itt olvasható: MV-s költségvetés a TERC V.I.P-ban

Rendelje meg programunkat >>

Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
scrollUp