logo

Új oktatási tematika az iskoláknak!

Az építőipari szakiskolákat már a kezdetek óta támogatjuk és a legnagyobb tudású programunkat (TERC V.I.P. GOLD) biztosítjuk számukra térítésmentesen a folyamatos félévenkénti frissítésével együtt. A közös együttműködés egyetlen feltétele a költségvetés-készítés oktatásának tantervben történő képzése a TERC–programok segítségével. Az utóbbi években, több iskolában egyre kevesebb óraszámban történik az oktatás, viszont a diákok részéről naprólnapra nagyobb az érdeklődés a költségvetés-készítésre. Volt olyan iskola, ahol a diákönkormányzat segítségével sikerült oktatásba illeszteni a programot.

 

A tavalyi évben is nagy sikert aratott a nyári szünidőben megrendezett kétnapos TERC V.I.P. GOLD oktatásunk, amelyet kizárólag tanár kollégák részére szerveztünk. A folyamatos fejlesztésekkel, újdonságokkal kiegészített képzésen több mint harminc kolléga vett részt, hogy még naprakészebben tudják átadni a diákoknak a tananyagot.

 

Az idei évben a szokásos nyári oktatáson és a TERC V.I.P. GOLD frissítések átadásán túl az alábbi új szolgáltatásokat vezetjük be:

  • Új képzési tematika bemutatása, amely a TERC V.I.P. GOLD program iskolai oktatását kiegészíti a TERC-ETALON online (otthonról is használható) program használatával. Ennek a bemutatására egy egynapos külön oktatást szervezünk.
  • Tanárok és diákok részére az egynapos TERC V.I.P. és a TERC-ETALON programok oktatása térítésmentes a szabad helyek függvényében egész évben. (A regisztrációhoz és az oktatáson való részvételhez a iskolai okirat szükséges.)
  • A diákok részére térítésmentes TERC-ETALON program alapszintű, egyhavi használata. (Itt az iskolának, szaktanárnak kell kezdeményezni, hogy az egész osztályt egyszerre tudjuk kiszolgálni.)

 

2018. évi nyári oktatások:

  • Kétnapos TERC V.I.P. GOLD tanfolyam kizárólag azon tanár kollégák részére, akik oktatják. Egy iskolától maximum 5 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

Időpont: 2018. augusztus. 27-28.

  • Egynapos oktatás a TERC V.I.P. GOLD oktatási változata valamint a TERC-ETALON térítésmentes iskolai időkorlátos változatának egyszerű együttműködéséről. Több iskola már sikeresen használja együtt a két programot, mindenki nagy megelégedésére.
  • Időpont: 2018. augusztus. 29.

Jelentkezési lap letöltése

 

Tovább egyszerűsítettük az iskolai részére a TERC V.I.P. GOLD program oktatási hálózatos hardverkulcsának beszerzését. Amennyiben az iskolájának még nincs TERC V.I.P. GOLD programja, kérje részletes tájékoztatónkat!

 

scrollUp