logo

Új Ricoh produktív szkennerek

 

Gondolt már arra, hogy összegyűjti és leírja egy papírra, hogy milyen legyen egy tökéletes dokumentumszkenner?

Bizonyára sokan láttak már komoly és még komolyabb műszaki paraméterekkel rendelkező dokumentum szkennereket, azonban egy-két apró hiányossága mindig, mindegyiknek volt, hol ez, hol az a funkció hiányzott belőle.

Összeszedtük hát a kívánságlistát, hogy mik a felhasználók elvárásai 2024-ben egy produktív dokumentum szkennerrel szemben.

Legyen gyors! Mindenki számára mást és mást jelent a gyorsaság fogalma, van, akinek már a 20 lap/perc is lenyűgöző sebességnek számít, de egy produktív szkennernek azért ennél többet kell tudnia. Mondjuk úgy 150 lap/perces sebességet, ami percenként 300 oldalt jelent.

Legyen jó nagy kapacitású lapadagolója, hogy ne kelljen állandóan töltögetni. A nagy kapacitás is sokak számára mást és mást jelent, de azt gondoljuk, hogy ha egy szkenner emelőliftes automata lapadagolójába 750 db A4-es lapot bele tehetünk, akkor az már elegendő mennyiség.

Legyen választható egyenes papírpályája, hogy vastag borítékokat is lehessen vele időnként szkennelni.

Legyen hálózati interfésze is, hogy ne csak azon a gépen lehessen használni amelyikre csatlakoztatva van.

Legyen strapabíró és hosszú élettartamú. Nemcsak a szkenner, hanem a kopóalkatrészek is.

Legyen nagyméretű kijelzője, amin jól látható nemcsak a szkennelési beállítások, hanem a szkenner állapota, számlálóállása is.

A szkennerhez lehessen front és hátoldali imprintert is választani, hogy a beolvasott dokumentumokra azonosítókat nyomtathassunk.

Olyan görgők legyenek benne, amik nem szívják magukba a szkennelt dokumentumokról a festék anyagát, nem vastagodnak meg ezektől.

Érzékelje, ha a szkennelendő dokumentumokon tűzőkapocs, gémkapocs van, melyek a beolvasásnál elakadást okozhatnának.

Ne kelljen külön dokumentum rázógépet használni ahhoz, hogy a szkenner adagolójába csak szépen egybe rázott, rendezett dokumentum köteget tehessünk, hanem a szkenner „oldja meg”, hogy az adagolóban ferdén lévő lapokat egyenesbe forgatja beolvasás előtt.

Nos, eláruljuk! Ezt a szkennert a Ricoh megalkotta!

Nézzék meg a Ricoh legújabb produktív szkennereit, melyek megfelelnek a fenti összes követelménynek!

Ricoh fi-8950

Ricoh fi-8930

scrollUp