Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Vásároljon könyvet karácsonyra!

Molnár Miklós|2018. public.month. 06.

Vásároljon könyvet karácsonyra!

 

20 000 Ft feletti könyvvásárlás esetén ajándékkönyvet adunk. Rendeljen online vagy jöjjön el személyesen könyvesboltunkba!

Lepje meg üzleti partnereit, kollégáit, szeretteit szép, értékes és értelmes karácsonyi ajándékkal! Érdemes most tőlünk könyvet vásárolni, mert 20 000 Ft feletti könyvvásárlás esetén a Karácsonyi finomságok c. könyvünk is az Öné 1 Ft-ért!

A kínálatunkat megtalálja a www.terc.hu/konyvek weboldalon.

Az akció a TERC Szakkönyvboltban személyes vásárláskor és interneten történő megrendelés esetén érvényes. A termékek utánvéttel, vagy személyesen vehetők át a TERC Irodaházban. Utánvét esetén a számlát – amely tartalmazza a GLS csomagküldő szolgálat és a csomagolás költségét – a csomagban helyezzük el.

Írásbeli megrendelését a konyvrendeles@terc.hu e-mail címre várjuk. A december 19-én délelőtt 10:00 óráig beérkező megrendeléseket tudjuk csak karácsony előtt kiszállíttatni.

 

scrollUp