logo

Vásároljon könyvet karácsonyra!

 

A könyv értékőrző tárgy, ami bárkinek adható, értékes és értelmes ajándék, mondhatnánk megfizethető luxuscikk. Ajándékozzon szakkönyvet karácsonyra, válogasson kínálatunkból!

 

Most bruttó 20 000 Ft feletti könyvvásárlás esetén a Karácsonyi finomságok c. könyvünk is az Öné 1 Ft-ért!

 

  Webáruházunk széles építőipari könyvválasztékában mindenki fellelheti a számára fontos témát, legyen az kortárs építészet, építészettörténet, műemlékvédelem, kerttervezés stb. Legújabb könyveink közül figyelmébe ajánljuk Vadász Bence–M. Miltényi Miklós: É1. Szeretett építészeink versben és rajzban c. verseskötetet, ami igazi különlegesség, megható ajándék bárkinek.
Az idei év másik fontos műve Reimholz Péter emlékkötete. Reimholz Péter (1942–2009) a kortárs magyar építészet egyik meghatározó, ikonikus alakja. Építészetét számos díj és kitüntetés között háromszor Ybl Miklós-díjjal és 2000-ben Kossuth-díjjal is elismerték. A kötetben elénk tárul az egész életmű.  
  Igazi kuriózumnak számít a hazai bányászatról szóló kötet. Mednyánszky Miklós: Bányászati műemlékek c. könyv egy letűnt iparág építészetének kíván emléket állítani.

 

A gyerekekről sem feledkeztünk meg, három építészeti vonatkozású könyv is nekik szól. Az Aknatorony, bányaló, szénlapát és altáró a bányászatról, a Templomhajó, kőoltár, kálvária, harangláb a vallásos népi építészetről, a Vályogtégla, patakkő, boronafal, nádtető pedig a népi építészetről szól.

Olvasmányos esszégyűjtemény is megtalálható nálunk, ilyen Cságoly Ferenc: Építészet és kultúra I-II., Lukovich Tamás: Lenyűgöző labirintus, Meggyesi Tamás: Napló vagy A csend visszhangja. Reprezentatív ajándékként valamelyik építészeti album lehet a tökéletes választás: Molnár Farkas, Zsinagógák Magyarországon 1782–1918, Bán Ferenc, Nagy Tamás.

 

Az akció a TERC Szakkönyvboltban személyes vásárláskor és interneten történő megrendelés esetén is érvényes. A termékek házhoz szállítással vagy személyesen vehetők át a TERC Irodaházban. Utánvét esetén a számlát – amely tartalmazza a GLS csomagküldő szolgálat és a csomagolás költségét – a csomagban helyezzük el.

 

Írásbeli megrendelését a konyvrendeles@terc.hu e-mail címre várjuk.

Teljes szakkönyv kínálatunkat itt találja >>

 

 

Kérdése van?
Lévai-Kanyó Judit
Lévai-Kanyó Judit
Szakkönyvkiadó üzletág vezető
judit.levai-kanyo@terc.hu
+36 20 914 7158
Augusztini-Szekeres Judit
Augusztini-Szekeres Judit
Kereskedelmi és marketingvezető
judit.szekeres@terc.hu
+36 20 464 4342
Bernáth Klára
Bernáth Klára
Könyvesboltvezető
konyvrendeles@terc.hu
+36 70 670 5194
Pető Katalin
Pető Katalin
Kereskedelmi munkatárs - Ybl jegyzetbolt
katalin.peto@terc.hu
+36 30 381 66 93
scrollUp