logo

Dokumentáció rendezés

A mai lézernyomtató technológia térnyerésével...

 

...mindenki számára elérhetővé váltak a lézer nyomtatók. Minden tervezőirodában megtalálhatók valamilyen formában (kis asztali, vagy nagyobb másoló), tehát a házon belüli A4 esetleg A3 nyomtatás megoldható, viszont….

Érdemes belegondolni, hogy egy átlagos lézergép lapköltsége jóval magasabb, mint egy profi nagy teljesítményű és kapacitású gépnek, ill. hozzá kell számolni rosszabb esetben a mérnök kolléga munkaidejét, míg nem a hasznos tervezéssel foglalkozik, hanem egy elkészült projekt nyomtatásával, rendezésével, tűzésével, spirálozásával.

A TervMásolda vállalja egy elkészült projekt teljes dokumentálását. Ez sokszor több száz kinyomtatandó fájlt jelent, tipikusan teljesen vegyesen A4-A3 lapokat, különböző méretű terveket, színesben és feketében. Az A4-A3 lapokat tűzni esetleg spirálozni kell, majd az egész vegyes dokumentumot sorba rendezni tervjegyzék alapján.

Tehát megrendelés esetén elég csupán a fájlokat eljuttatni hozzánk (pl. Felhőn - Cloud-on keresztül) és egy rövid egyeztetést követően, teljesen összerendezve szállítjuk az anyagot.


scrollUp