Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (1) 422-25-03
06 (70) 670-51-98
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 (1) 422-2504
06 (20) 318-3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
krisztina.kuti@terc.hu
06 (1) 422-25-39
06 (70) 670-51-95

Egyéb információk

 

TERC-ETALON Építőipari Költségvetés-kiíró Programrendszer közvetlenül az internetről működtethető, így a böngészőprogramon és a böngészőprogramhoz kapcsolódó általános kiegészítő programokon kívül használatához semmilyen egyéb, külön telepítendő programra nincs szükség. Ennek megfelelően a TERC-ETALON Programrendszer bármilyen internetkapcsolattal és megfelelő böngészőprogrammal ellátott számítógépen használható. Ugyanakkor az átlagos honlapoknál bonyolultabb programkódjához szükséges memória és processzorteljesítmény miatt a programrendszer használhatóságát befolyásolja, hogy milyen teljesítményű számítógépen történik használata.

 

Minimális hardverjavaslat

  • Pentium 4 processzor
  • 512 MB RAM
  • Képernyőfelbontás: minimum 1024 x 768, javasolt az 1280 x 1024

 

Operációs rendszerek

  • Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8
  • LINUX
  • Mac OS

 

Böngésző programok

FIGYELEM! A TERC-ETALON programrendszer felhasználói felülete kifejezetten asztali számítógépekre, illetve laptopokra van optimalizálva.
Táblagépen, vagy okostelefonon történő használat esetén a program problémamentes működését nem szavatoljuk!
 

Tovább a TERC-ETALON online költségvetés-készítő rendszerre.

 


scrollUp