logo

Felmérési napló

A munkák elkészültekor is tudunk segíteni

 

2015. szeptember 02-tól már elérhető és élesben használható minden program előfizető számára a Felmérési napló szolgáltatás!

 

Problémát jelentett a mennyiségek kiszámításának a nyomon követése? A tényleges felhasznált mennyiség naponkénti bontásban történő megjelenítése? A felmérési napló kitöltése és elektronikus feltöltése? A többlet tételek és az eltérő mennyiséggel felhasznált tételek nyomon követése?
Itt a megoldás!

 

A TERC-ETALON Online Költségvetés-készítő és Kiíró programrendszer legújabb funkciójának segítségével a költségvetés tételeihez nyílik lehetőség mennyiségi részletezéseket hozzáadni.

A mennyiségi részletezések felhasználásával pedig teljes értékű felmérési napló készíthető és exportálható a felhasználó igényei alapján, akár különböző időpontokra való bontásban is (részfelmérések).

Így például már az ajánlatkészítéssel egyidejűleg rögzíthetők az elkészítendő munkák előzetes mennyiségei és ezek felhasználásával a már elkészült munkák felmérési naplója könnyen elkészíthető.
Akár később is hozzárendelhetők bármely költségvetéshez mennyiségi részletezések, vagy azonnal a felmérési méretek, mennyiségek is megadhatók.

A mennyiségi részletezés és a felmérési napló exportálási lehetőségeinek igénybevételéhez nem szükséges külön modul, vagy előfizetés megvásárlása. A használat egyedüli feltétele az érvényes Programhasználati előfizetés. Ennek értelmében a programhasználati jogosultság nélkül, vagyis az ingyenes használat során sajnos nem érhetők el ezek a szolgáltatások.

 

Tovább a TERC-ETALON program éles oldalára.


Kérdése van?
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
-
06 (20) 318-3683
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
-
06 (70) 670-5198
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
krisztina.kuti@terc.hu
-
06 (70) 670-5195
Bényász Levente
Bényász Levente
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
levente.benyasz@terc.hu
-
06 (20) 432-0107
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
miklos.loczi@terc.hu
-
06 (20) 401-5434
Nagy-Bátori Mónika
Nagy-Bátori Mónika
Ügyfélkapcsolati munkatárs
monika.nagy-batori@terc.hu
-
06 (20) 569-9441
scrollUp