Költségvetés-készítés

Gyakorlatorientált, írásbeli beszámolóval záruló és az elsajátított szakmai ismeretekről elismerést nyújtó oktatási sorozata,  amely szakavatott oktatókkal, építőipari árképzési és költségvetés-készítési témában kerül megrendezésre. 

A képzés tematikája az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szakmai támogatásával, segítségével került összeállításra, a Nemzetgazdasági Minisztérium és az ÉVOSZ között 2017. november 24-én megkötött együttműködési megállapodásának sikeres szakmai végrehajtása érdekében.

Az építési folyamat során az építési beruházás eltervezésétől kezdve az épület átadásáig (de még a fenntartási és üzemeltetési időszak is ideszámítható) többször és több szempontból kell az árral, a költséggel foglalkozni. Ezt jogszabályaink is több helyen kötelezően előírják [pl. költségtervezés, -becslés, tételes (árazott vagy árazatlan) költségvetési kiírás, költségvetési tétel, pótköltségvetés, árajánlat, beruházási költségkeret, rögzített költségkeret, költségelemzés, átalányár, stb.].

 

Első tanfolyamunk időpontja:

2018. február 19-20. és március 1-2.

BETELT!

Második tanfolyamunk időpontja:

március 8-9. és 12-13.

Ára: 89.900 Ft + áfa / fő.

10% early birds kedvezmény

2018. február 23-ig történő pénzügyi teljesítés esetén.

 

Extra kedvezmény azonos költségviselő esetén: 2-4 fő 5%, 5 fő felett 10%.

 

Jelentkezési lap letöltése

Oktatási tematika


scrollUp