logo

KönyvCalc ÖN adattárral

Már csak egy karbantartott normagyűjtemény áll az építőipar rendelkezésére: az Összevont Építőipari Normarendszer!

 

A TERC Kft. 2013.04.01-i hatállyal megvásárolta a KONTROLL Kft. valamennyi saját fejlesztésű adattárát, amelyet folyamatosan beépít az Összevont Építőipari Normarendszer (ÖN) adattárba. Ezzel létrejött annak a feltétele, hogy a magyarországi építőipar szereplői azonos nyelvet beszéljenek költségvetés tekintetében. Árazatlan kiírásaikat és árazott költségvetésiket egységesen, azonos műszaki tartalommal, szöveggel és jelrendszerben készíthetik el.

 

 

Az MM.sys Bt. a KönyvCalc programot 2015-től kizárólag a TERC ÖN egységárszintű adattárával forgalmazza, amelyet korábban csak a KONTROLL adattáraival értékesített! Ennek megfelelően a régi KönyvCalc felhasználóknak nem kell új programot megismerniük, a megszokott lehetőségek mellett készíthetik továbbra is költségvetéseiket. A KönyvCalc program használata egyben egy újabb lehetőséget is biztosít mindazoknak, akik a TERC ÖN adattáraiból szeretnének költségvetéseket készíteni! Reméljük, hogy mindenki megtalálja az igényeihez, lehetőségeihez legközelebb álló alkalmazást. Igyekszünk mielőbb megteremteni a programok közötti teljes átjárhatóságot, hogy semmi se korlátozza az azonos projekten dolgozókat.

A KönyvCalc programot a TERC ÖN adattáraival az MM.sys Bt. on-line megrendelő oldalán vásárolhatják meg.

A KönyvCalc és a TERC. V.I.P. programok átjárhatósága megoldott, mindkét programban beolvashatók és tovább szerkeszthetők az SLO8 ill. KCM kiterjesztésű költségvetések.

További részletek, aktuális információk az MM.sys Bt. honlapján találhatók.


scrollUp