logo

Magunkról

2000 óta képezzük partnereinket


A Fővárosi Munkaügyi Központnál bejelentett oktatásainkkal kivívtuk a szakmagyakorlók elégedettségét. 

Munkánkat 2002. évtől a TÜV CERT/EN ISO Tanúsítás előírásai szerint végeztük.

Hatékonyan részt vettünk a 2004-ben Országos Képzési Jegyzékbe (OKJ) bekerült Közbeszerzési referens képzés szakmai és vizsgakövetelményeinek, tananyagának kidolgozásában.

2004. évtől a Felnőttképzési Akkreditáló Testület (FAT) engedélye alapján Intézmény-akkreditációval rendelkeztünk.

2005 óta a Felnőttképzési Vállalkozók Szövetségének (FVSZ) tagjaként szerveztük tanfolyamainkat. 

Szakképzéseink közül kiemelkedett az Építési műszaki ellenőr I. és II., oktatás, melyet több mint 10 éven keresztül a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel szorosan együttműködve végeztünk  igen eredményesen, ezt jól bizonyította a több ezer sikeresen végzett hallgató.

2007. évtől a 103/2006.(IV.28.) Korm. rend. szerint a Magyar Mérnöki Kamara (MMK) és a Magyar Építész Kamara (MÉK) szakmagyakorlási jogosultságainak megújításához kötelező és szabadon választható, évenként bővülő, megújuló tematikájú oktatásainkkal akkreditációt nyertünk.

Kiegyensúlyozott szakmai teljesítményünknek köszönhetően részt vehettünk a 25/2008. (IV. 29.) ÖTM rendelet  szerinti, az új  szakképzési  szerkezetnek megfelelő, modul rendszerű Építési műszaki ellenőr I-II. szakképesítés és rész-szakképesítés szakmai és vizsgakövetelményeinek kidolgozásában, valamint a tanulmányi segédletek és jegyzeteknek  fejlesztésében.

Több képzési programunkra kértük és kaptuk meg a FAT Programakkreditációját, így 2004-ben a Közbeszerzési referens szakképzésre, 2010-ben az Építési műszaki ellenőr I. szakképzésre és 2013-ban az Épületenergetikai Civil Akadémia (ÉCA) oktatásunkra.

2014. évben négy képzésünk került be a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) minősített programjai közé, így lehetőséget kaptunk a közszolgálati és kormánytisztviselők továbbképzésének elősegítésére.

Képzéseink színvonalával elégedett hallgatóink közül nagy örömünkre sokan újra és újra részt vettek tanfolyamainkon.

A 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről értelmében 2014. augusztus 31-ig tartott az átmeneti időszak, amikor a FAT Intézmény-akkreditációval rendelkező felnőttképzési intézmények a korábbi jogszabály alapján indíthatták tanfolyamaikat. Az akkreditáció megszűnt, helyette a törvény egy új fogalmat vezetett be: az engedélyt. A képző intézmények a nyelvi képzéseket, OKJ-s szakképzéseket és támogatott (részben vagy egészben központi költségvetési vagy európai uniós forrás terhére megvalósuló) szakmai és egyéb képzéseket már csak a programok hatósági engedélye birtokában folytathatják.

 

2015-től a TERC Kft. Oktatási Stúdiója az új felnőttképzési törvény hatálya alá eső engedély-köteles képzést nem folytat.

 

Kamarai kreditpontos igazolást és NKE pontértéket tartalmazó látogatási igazolást már nem áll módunkban kiadni!

 


Kérdése van?
AutoCAD
AutoCAD
oktatásszervezés
cad@terc.hu
06 1 422-2526
Költségvetés-készítő szoftverek
Költségvetés-készítő szoftverek
oktatásszervezés
zsofia.matrai@terc.hu; gergo.kiraly@terc.hu
06 (20) 318-3683 és 06 (70) 670-5198
TERC
TERC
oktatásszervezés
oktatas@terc.hu
06 (20) 326-1115
scrollUp