Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (1) 422-25-03
06 (70) 670-51-98
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 (1) 422-2504
06 (20) 318-3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
krisztina.kuti@terc.hu
06 (1) 422-25-39
06 (70) 670-51-95

Összehasonlítás modul

Átlátható összevetések, gyors eredmények

 

A költségvetések összehasonlítását lehet részletesen megvalósítani a TERC-ETALON programrendszerben külön előfizetéssel elérhető Összehasonlító moduljával.

A modul előfizetése történhet a Compare csomag megvásárlásával (amihez programhasználati előfizetés, ÖN adattár hozzáférés és XLS export is társul), vagy külön éves modul megvásárlásával.

 

A programmodulban lehetőség van az összehasonlítások aprólékos és egyszerű elkészítésére (egyszerre maximum 30 ajánlatig), és az eredmények paraméterezhető megjelenítésére, illetve exportjára PDF, vagy akár XLS állományként is.

 

A modul három különböző összehasonlítási szolgáltatást biztosít:

 

1. Költségvetések összehasonlítása:

Az egy kiírt munkára beérkező ajánlatok összehasonlítása összetett feladat, mivel már kevés tételt tartalmazó költségvetések összevetése is bonyolult és nehézkes, azok sok ponton (szöveg, ár, mennyiség, többlet vagy hiányzó tételek) eltérhetnek.

2. Költségvetésen belüli tételek ÖN összehasonlítása:

Az Összehasonlító modul további szolgáltatása egy kiválasztott költségvetés tételeinek összehasonlítása az éppen aktuális ÖN adattárban található adatokkal. Az összehasonlítás eredményéről itt is készíthető PDF lista.

3. Tender modul használata esetén a beérkezett ajánlatok összehasonlítása:

A külön előfizetést igénylő Tender modul használata esetén az elkészített tenderhez csatolt, beérkezett  költségvetések összehasonlítását lehet megtekinteni a tender bontása után!

 

Fontos szabályok! Kizárólag azonos paraméterű költségvetéseket lehet összehasonlítani (azonos a munka jellege, fejezetes vagy sima, a főösszesítő is meg kell hogy egyezzen, és nem lehet egy munkanemen belül két azonos tételszámú tétel)!

 

Tovább a TERC-ETALON programrendszer oldalára.

 


scrollUp