logo

Programfejlesztések 2011-ben

Hordozható telepítés:
 

A TERC V.I.P. program hordozható használata 2011/3-as kiadásban jelent meg. A hordozhatóság azt jelenti, hogy a programcsomag minden alkotó eleme egyetlen könyvtárban (és annak alkönyvtáraiban) található, valamint a felhasználó beállításai nem a szokásos windows registry-ben, hanem egy PORTABLE.INI nevű fájlban találhatók. A hordozható változat esetében ez a könyvtár (alkönyvtáraival együtt) bármilyen írható tárolón (külső (USB) merevlemez, PEN drive, memóriakártya, stb.) helyezhető el, ami tetszőleges számítógéphez csatlakoztatva lehetővé teszi a program futtatását újbóli telepítés nélkül. A hordozható használat feltétele természetesen az, hogy a futtatásra használni kívánt számítógéphez csatlakoztatva kell legyen érvényes hardverkulcs és az adott számítógépen a Windows XP, Vista vagy Windows 7-es operációs rendszer fusson.
 


Ármezők beállítása:
 

A funkció használatával meghatározható a szerkesztő főablakban az ármezők megjelenésének sorrendje, valamint az árak kiszámítása segéd információk megjelenése. Árelem összetevőinek sorrendje, milyen elemek jelenjenek meg a képernyőn
.


Költségvetés SLO8 kiterjesztés társítása:
 

A kiterjesztés társítása menüpont segítségével az *.slo8 kiterjesztéssel rendelkező költségvetések társíthatóak a költségvetés-készítő programmal. A társítást követően tehát, az adott dokumentum az intézőből vagy valamilyen fájlkezelő segédprogramból automatikusan megnyitható.

 

Ikonok létrehozása az asztalon programhoz:
 

A menüpont segítségével a program indítására szolgálóikon hozható létre az Asztalon. Abban az esetben, ha Ön pl. egy hordozható verziót használ, egyszerűen csak válassza ki ezt a menüpontot, melynek hatására a program létrehozza az ikont az Asztalon, melynek segítségével a program a későbbiek folyamán könnyen indítható

 

A TERC V.I.P. GOLD verzió egyéb funkciói:
 

Erőforrások exportálása Excel táblázatba:

E funkcióval a kigyűjtés eredménye egy Excel táblázatba exportálható. A program itt lehetőséget nyújt a tételek erőforrásaihoz tartozó cikkszámok, valamint gyártók szerinti csoportosítás alapján is elkészíteni az Excel állományt.
 


Erőforrások árainak importálása Excel táblázatból:

A funkció segítségével egy kigyűjtés során készített Excel táblázat adataiból (vagy ezzel megegyező formátumban létrehozott, a program által elvárt formai kritériumoknak megfelelő állományból) importálja az árakat a TERC V.I.P.  ÖN erőforrás adattárába. Az importálás történhet az ÖN központi adattár ármezőibe, illetve egy önálló Ár állományba.

Erőforrások kigyűjtése gyártó szerint:

2011_1 verziótól kezdődően arra is lehetősége van, hogy az elkészítendő listát ne egy cikkszám intervallum alapján, hanem gyártók szerint készítse el a programmal. Ha ezt a módot választja, és azt szeretné, hogy az erőforrások ne az elsődleges cikkszámmal kerüljenek azonosításra, hanem a gyártó cég termékének cikkszámaival.Kérdése van?
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 (20) 318-3683
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (70) 670-5198
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
krisztina.kuti@terc.hu
06 (70) 670-5195
Bényász Levente
Bényász Levente
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
levente.benyasz@terc.hu
06 (20) 432-0107
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
miklos.loczi@terc.hu
06 (20) 401-5434
Nagy-Bátori Mónika
Nagy-Bátori Mónika
Ügyfélkapcsolati munkatárs
monika.nagy-batori@terc.hu
06 (20) 569-9441
scrollUp