logo

Programtámogatás

Megpróbálunk minden tőlünk telhető segítséget megadni a felhasználóknak a programrendszer megismerésével és a napi használatával kapcsolatban az alábbi módokon:

 

Telefonos segítségnyújtás

 

Minden munkanap reggel 8 és 16 óra között három kollégánk várja a hívásaikat, hogy segítsenek a kérdések megválaszolásában.

Munkatársainknak a következő elérhetőségeken, akár e-mail formájában is megküldhetik kérdéseiket, akik a lehető legrövidebb időn belül igyekeznek segítségükre lenni.

 

Kuti Krisztina:         06 (70) 670-5195,  krisztina.kuti@terc.hu

Lóczi Miklós:           06 (20) 401-5434,  miklos.loczi@terc.hu

Bényász Levente:   06 (20) 432-0107,  levente.benyasz@terc.hu

 

Felhasználói kézikönyv

 

A TERC-ETALON programrendszer fejlesztése folyamatosan zajlik, amely azt eredményezi, hogy bizonyos programtámogatások csak az aktuális modulok teljes befejezése után készülhet el (felhasználói kézikönyv, video súgó stb.).

 

 

Oktatás

 

A TERC Kft Irodaházában általában havonta meghírdetésre kerülő egy napos (9-16 óráig tartó) oktatáson a TERC-ETALON programrendszer alapjait, újdonságait, fejlesztéseit valamint az ÖN adattár használatát lehet elsajátítani.

Az oktatás részletes leírásáról, a jelentkezés folyamatáról és soron következő időpontjáról itt tájékozódhat: TERC-Etalon oktatás

 

E-mail közvetlenül a fejlesztőkhöz

 

Az etalon@terc.hu e-mail címre küldött leveleket közvetlenül a programfejlesztők, valamint a cég vezetése kapja meg a gyors és naprakész válaszok mihamarabbi megadása érdekében. 

Megpróbálunk minden tőlünk telhető segítséget megadni a felhasználóknak a programrendszer megismerésével és a napi használatával kapcsolatban az alábbi módokon:

 

Személyes segítségnyújtás

 

Minden hónap első keddjén nyílt napot tartunk irodaházunkban, amelynek keretében meglévő partnereink számára biztosítunk lehetőséget személyes konzultációra. Ügyfélszolgálati munkatársaink várják Önöket ha a progamok használatával van kérdésük, problémájuk.

Természetesen más napokon is lehetőség van személyes konzultációra (lehetőleg előre egyeztetett időpontban) konzultációs díj ellenében.

 

Előadások

Szemináriumi szolgáltatásunk keretében lehetőséget kívánunk nyújtani a költségvetés-készítő programcsomagjaink iránt érdeklődő új, valamint régi felhasználóink számára, hogy az internet segítségével otthonról, avagy munkahelyükről kényelmesen, a számítógép előtt ülve ismerkedjenek költségvetés-készítő programjainkkal, informálódjanak a TERC-ETALON által nyújtott lehetőségekről. A kb. kétórás bemutató után lehetősége van az érdeklődői csapatnak interaktívan kérdezni és meghallgatni a többiek kérdését és a válaszokat. Az előadásokat az igények figyelembevételével folyamatosan indítjuk. Kérje egyedi tájékoztatónkat a szemináriumok keresztül történő egyedi oktatások, betanítás, konzultáció ügyében.

 


Kérdése van?
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 (20) 318-3683
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (70) 670-5198
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
krisztina.kuti@terc.hu
06 (70) 670-5195
Bényász Levente
Bényász Levente
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
levente.benyasz@terc.hu
06 (20) 432-0107
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
miklos.loczi@terc.hu
06 (20) 401-5434
Nagy-Bátori Mónika
Nagy-Bátori Mónika
Ügyfélkapcsolati munkatárs
monika.nagy-batori@terc.hu
06 (20) 569-9441
scrollUp