Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (1) 422-25-03
06 (70) 670-51-98
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 (1) 422-2504
06 (20) 318-3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
krisztina.kuti@terc.hu
06 (1) 422-25-39
06 (70) 670-51-95

Programváltozatok

Egy adatbázis (ÖN) - egy program - három különböző tudásszinttel

 

Az egykori norma- és egységárgyűjtemény kötetek adatállományát tartalmazta már az 1980-as évek elején a Commodore 64/128 típusú számítógépekre kifejlesztett Építőipari Vállalkozói Programrendszer. Több változatában 1992-ig volt forgalomban és több száz felhasználója részére jelentett óriási előrelépést a hagyományos, kézi technikához képest.

A számítástechnika fejlődésével lépést tartva már 1990-től kezdve PC-n alkalmazható rendszerünk jelent meg. Nagy sikert hozott a Windows operációs rendszerre történt fejlesztésünk. A tervezők, beruházók, kivitelezők munkáját nagymértékben támogatják a TERC Kft. Építőipari Vállalkozói Programrendszerei, amelynek adattári hátterét a normagyűjtemények alapadati biztosítják. Ezen tájékoztató jellegű anyag-, idő- és gépnormák elengedhetetlen segédeszközei a tételes költségvetésnek, az önköltségszámításnak, a megalapozott ütemtervkészítés alapját jelentő erőforrás-kigyűjtéseknek. A sokak által jól ismert KING, KIVI, VIKING, TOR, CÉZÁR elnevezésű programrendszereket 2009 januárjában felváltotta az egységes szemléletű, de eltérő tudással megvásárolható TERC V.I.P. Összevont Építőipari Költségvetés-készítő Programrendszer GOLD, SILVER és BRONZ változatai. Az egzakt kiértékelő munkát segíti a kapcsolódó, külön megvásárolható Összehasonlítás modul.


scrollUp