logo

Színes tervrajz nyomtatás

Színes nyomtatás az elérhető legjobb minőségben, a legalacsonyabb áron!

 

Manapság egyre nagyobb az igény a színes tervrajzokra, dokumentációkra

A színek sokkal beszédesebbek egy épületgépész, villamos vagy akár egy statikai tervlapon, nem csak küllemben, tartalomban is többet adhat egy-egy jól összeállított, szépen kivitelezett színes tervlap. A mai CAD rendszerek erre tökéletes eszközöket adnak a tervezők kezébe, a szerkesztéstől a biztonságos dokumentálásig. Ennek megfelelően a plotter-gyártók is egyre gyorsabb, tökéletesebb eszközöket készítenek a színes tervlapok elkészítéséhez. A mérnöki tervnyomtatás egyik vezető gyártója a HP plotterei már évtizedek óta segítik a mérnökök, szolgáltatók munkáját. Mi is HP és Canon eszközöket használunk a színes tervek nyomtatására, lehetőség szerint mindig a legmodernebb, legnagyobb teljesítményű plottereket.

 

Kik nyomtatnak a leggyakrabban színesben?

Épületgépészek, villamos tervezők, kert- táj és környezet tervezők, statikusok, közműtervezők, és néha még az építész kollégák is

 

Milyen technológiát használunk a nyomtatásban?

Szinte minden évben beszerzünk egy új plottert, és ha új, a meglévőnél nagyobb teljesítményű plotter jelenik meg, azonnal cserélünk!
Mostani színes nyomtatóink zászlóshajói: PageWide XL 5100 MFP, OCÉ ColorWave 700

 

Vízálló tervek? Igen!

Océ PlotWave 700 nyomtatónk TonerPerl technológiával nyomtat, azaz a ha nedvességet kap, nem folyik el a tintája. Ameddig a papír nem ázik szét teljesen, addig a nyomtatás olvasható marad. Ez a fajta nyomtatás nem feláras. Ha ilyen technológiával készült nyomatot szeretne, kérjük jelezze!

 

Minden tekercsszélességben, egységesen,
négyzetméter alapon:

 

Színes tervnyomtatás 1-24 m2-ig

430 Ft + áfa / m2 320 Ft + áfa / m2

Színes tervnyomtatás 25 m2 felett

400 Ft + áfa / m2 320 Ft + áfa / m2

Színes tervnyomtatás 125 m2 felett

370 Ft + áfa / m2 320 Ft + áfa / m2

Színes tervnyomtatás 250 m2 felett

350 Ft + áfa / m2 320 Ft + áfa / m2

Színes tervnyomtatás 500 m2 felett

320 Ft + áfa / m2


Nagyobb mennyiségnél, egyedi munkáknál kérje kedvezményes ajánlatunkat!

Normál, 75 g/m² fehér papírra, tintasugaras nyomtatóval 297-914 mm szélességig, igény szerint Océ TonerPearl vízálló technológiával, 297-1067 mm szélességig, átlagosan 5% fedettségig. Az árak a hajtogatás árát nem tartalmazzák!

TERVMásoldánkban a minimális számlázási összeg nettó 1000 Ft. TERVMásoldánkban a nettó 10.000 Ft-ot meg nem haladó rendelés esetén 460 Ft + Áfa rendelési alapdíjat számolunk fel.
Áraink 2022. március 1-től érvényesek visszavonásig. Közölt áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.

scrollUp