logo

Színes tervrajz nyomtatás

Színes nyomtatás az elérhető legjobb minőségben, kedvező áron tőlünk.

 

Minden tekercsszélességben, egységesen,
négyzetméter alapon:

 

Színes tervnyomtatás 1-24 m2-ig

399 Ft / m2

Színes tervnyomtatás 25 m2 felett

370 Ft / m2

Színes tervnyomtatás 125 m2 felett

350 Ft / m2

Színes tervnyomtatás 250 m2 felett

330 Ft / m2


Nagyobb mennyiségnél, egyedi munkáknál kérje kedvezményes ajánlatunkat!

Normál, 75 g/m² fehér papírra, igény szerint Océ TonerPearl vízálló technológiával, 297-1067 mm szélességig, átlagosan 5% fedettségig. Az árak a hajtogatás árát nem tartalmazzák!
Áraink 2019. március 1-től érvényesek visszavonásig. Közölt áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.

TERVMásoldánkban a minimális számlázási összeg nettó 1000 Ft.
Ennek megfelelően, ha az igénybe vett szolgáltatás(ok) összege nem éri el a nettó 1000 forintot, akkor is  1000 Ft + Áfa kerül számlázásra.

TERVMásoldánkban a nettó 10.000 Ft-ot meg nem haladó rendelés esetén 400 Ft + Áfa rendelési alapdíjat számolunk fel.
 

MANAPSÁG EGYRE NAGYOBB AZ IGÉNY A SZÍNES TERVRAJZOKRA, DOKUMENTÁCIÓKRA

A színek sokkal beszédesebbek egy épületgépész, villamos vagy akár egy statikai tervlapon, nem csak küllemben, tartalomban is többet adhat egy-egy jól összeállított, szépen kivitelezett színes tervlap. A mai CAD rendszerek erre tökéletes eszközöket adnak a tervezők kezébe, a szerkesztéstől a biztonságos dokumentálásig. Ennek megfelelően a plotter-gyártók is egyre gyorsabb, tökéletesebb eszközöket készítenek a színes tervlapok elkészítéséhez. A mérnöki tervnyomtatás egyik vezető gyártója a HP plotterei már évtizedek óta segítik a mérnökök, szolgáltatók munkáját. Mi is HP és Canon eszközöket használunk a színes tervek nyomtatására, lehetőség szerint mindig a legmodernebb, legnagyobb teljesítményű plottereket.

 

KINEK IS LEHET SZÜKSÉGE SZÍNES NYOMTATÁSRA?

Mindenkinek!

 

KIK NYOMTATNAK A LEGGYAKRABBAN SZÍNESBEN?

Épületgépészek, villamos tervezők, kert- táj és környezet tervezők, statikusok, közműtervezők, és néha még az építész kollégák is

 

MILYEN TECHNOLÓGIÁT HASZNÁLUNK A NYOMTATÁSBAN?

Mindig a legjobbat! De tényleg! Szinte minden évben beszerzünk egy új plottert, és ha új, a meglévőnél nagyobb teljesítményű plotter jelenik meg, azonnal cserélünk!
Mostani színes nyomtatóink zászlóshajói: HP DesignJet T7100, OCÉ ColorWave 700.

 

VÍZÁLLÓ TERVEK? IGEN!

Océ ProtWave 700 nyomtatónk TonerPerl technológiával nyomtat, azaz a ha nedvességet kap, nem folyik el a tintája. Ameddig a papír nem ázik szét teljesen, addig a nyomtatás olvasható marad. Ez a fajta nyomtatás nem feláras, általában így készülnek, de ettől eltérhetünk a nyomtatók terheltsgégétől függően. Ha mindenképp ilyen nyomtatot szeretne, kérjük jelezze. 

 

 


scrollUp