logo

Színes tervrajz nyomtatás

Színes tervrajz nyomtatás
 

Színes tervrajz nyomtatás 1-24 m2-ig

590 Ft + áfa / m2

Színes tervrajz nyomtatás 25 m2 felett

560 Ft + áfa / m2

Színes tervrajz nyomtatás 125 m2 felett

530 Ft + áfa / m2

Színes tervrajz nyomtatás 250 m2 felett

500 Ft + áfa / m2

Színes tervrajz nyomtatás 500 m2 felett

480 Ft + áfa / m2

Normál, 75 g/m² fehér papírra, cseppálló technológiával, 297-914 mm szélességig, átlagosan 5% fedettségig. Az árak a hajtogatás árát nem tartalmazzák! (Hajtogatás díja 70 Ft + áfa / m2)

 

Színes tervnyomtatás a legalacsonyabb áron, az elérhető legjobb minőségben!
 

Manapság egyre nagyobb az igény a színes tervrajzokra, dokumentációkra

A színek sokkal beszédesebbek egy épületgépész, villamos vagy akár egy statikai tervlapon, nem csak küllemben, tartalomban is többet adhat egy-egy jól összeállított, szépen kivitelezett színes tervlap. A mai CAD rendszerek erre tökéletes eszközöket adnak a tervezők kezébe, a szerkesztéstől a biztonságos dokumentálásig. Ennek megfelelően a plotter-gyártók is egyre gyorsabb, tökéletesebb eszközöket készítenek a színes tervlapok elkészítéséhez. A mérnöki tervnyomtatás egyik vezető gyártója a HP plotterei már évtizedek óta segítik a mérnökök, szolgáltatók munkáját. Mi is HP és Canon eszközöket használunk a színes tervek nyomtatására, lehetőség szerint mindig a legmodernebb, legnagyobb teljesítményű plottereket.

 

Kik nyomtatnak a leggyakrabban színesben?

Épületgépészek, villamos tervezők, kert- táj és környezet tervezők, statikusok, közműtervezők, és néha még az építész kollégák is.

 

Milyen technológiát használunk a nyomtatásban?

Szinte minden évben beszerzünk egy új plottert, és ha új, a meglévőnél nagyobb teljesítményű plotter jelenik meg, azonnal cserélünk!
Mostani színes nyomtatóink zászlóshajói: PageWide XL 5100 MFP, OCÉ ColorWave 700

 

Vízálló tervek? Igen!

Océ PlotWave 700 nyomtatónk TonerPerl technológiával nyomtat, azaz a ha nedvességet kap, nem folyik el a tintája. Ameddig a papír nem ázik szét teljesen, addig a nyomtatás olvasható marad. Ez a fajta nyomtatás nem feláras. Ha ilyen technológiával készült nyomatot szeretne, kérjük jelezze!

 

TERVMásoldánkban a minimális számlázási összeg nettó 2000 Ft. TERVMásoldánkban a nettó 10.000 Ft-ot meg nem haladó rendelés esetén 500 Ft + áfa rendelési alapdíjat számolunk fel.
Áraink 2024. március 1-től érvényesek visszavonásig. Közölt áraink nettó árak, az áfát nem tartalmazzák!

 

Nagyobb mennyiségnél, egyedi munkáknál kérje kedvezményes ajánlatunkat!


scrollUp