Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (1) 422-25-03
06 (70) 670-51-98
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 (1) 422-2504
06 (20) 318-3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
krisztina.kuti@terc.hu
06 (1) 422-25-39
06 (70) 670-51-95

Többlicences előfizetési lehetőségek

Többlicences előfizetési rendszer
 

A többlicences előfizetést két külön felhasználói rétegnek hoztuk létre:

 • Több felhasználós alap előfizetés, amelynél a megvásárolt csomagra a vásárló állítja be a felhasználók e-mail címeit a megvásárolt licenc szám függvényében az adott előfizetési időszakra.
 • Anyaggyártó cégek részére egy komplex csomag, amely tartalmazza az alap csomag, továbbá a céglogó megjelenése mellett statisztikai adatok is lekérdezhetők lesznek.
   

Az alap csomagot minden olyan cégnek javasoltuk, akik a felhasználóikat saját maguk szeretnék kiosztani (karbantartani), egy megrendeléssel egyszerűsíteni és átlátni szeretnék az előfizetésüket, kedvezőbb anyagi feltételek mellett. Anyaggyártó cégek részére készült a komplex csomag, amely tartalmazza az alap csomagot, továbbá a céglogó megjelenése mellett lekérdezhetők lesznek a statisztikai adatok is. A komplex csomagot kizárólag a TERC Kft. ÖN adattárában szereplő, szerződött anyaggyártó cégek vehetik igénybe. Ár szempontjából nincs differencia a két csomagár között, de komplex csomagnak kötött a felhasználói tábora. Szerződött anyaggyártó partnereink részére próbálunk így kedvezni a magasabb tudású változat szolgáltatásaival.

Az anyaggyártói többlicences előfizetés, nem csak egy e-mail cím és jogosultság kiosztó program, hanem egy komplex statisztikai felület is. Rálátást biztosít a fő előfizetőnek program és az adattár használatáról, természetesen csak statisztikai jelleggel a megadott felhasználók itt készített munkáira, hogy összességében hányszor használták az Ő tételeiket vagy esetlegesen a konkurencia termékeit (megadható, hogy mely cégek tételeit gyűjtse ki!). A TERC-ETALON program főképernyőjén szintén lehetőség van egy embléma (céglogó) megjelenítésére a lap tetején a program neve mellett.

Minimálisan 5 felhasználói licenctől vásárolható ez az előfizetési forma és csak az éves előfizetési intervallumra vonatkozik. Ezeket a szolgáltatás csomagokat nem lehet közvetlen az interneten online hitelkártyával megvásárolni a TERC-ETALON programból. Mindenképpen egyedi szerződéskötés is történik a mivel itt a felhasználói szabályok eltérhetnek az alap programétól.

Árjegyzék az export csomag éves előfizetésére kidolgozva (egyedi éves export előfizetési ára 55 000 Ft + áfa év/felhasználó):

Árjegyzék az export csomag éves előfizetésére kidolgozva

(egyedi éves export előfizetési ára 55 000 Ft + áfa év/felhasználó):

5 licenre

220.000 Ft + áfa (44 000 Ft / licence)

10 licenre

400.000 Ft + áfa (40 000 Ft / licence)

20 licenre

750.000 Ft + áfa (37 500 Ft / licence)

 

Kérje egyedi árajánlatunkat, amennyiben:

 • több mint 25 licencben gondolkodik,
 • több mint 1 éves előfizetésre van szüksége,
 • export előfizetéstől eltérő csomag érdekelné,
 • többféle csomag érdekelné egyszerre,
 • logó megjelenés az alap előfizetés esetén,
 • az éves előfizetést több intervallumra kívánná bontani,
 • bármilyen egyedi megoldásra nyitottak vagyunk!

scrollUp