logo

2021-ben is Árképzés – költségvetés-készítés tanfolyam!

  • Oktatás
  • Simó Tamás Péter
  • 2020. október 01.

Legyen Ön is profi az építőipari árképzésben és a költségvetés-készítésben!

Gyakorlat orientált, írásbeli beszámolóval záruló és az elsajátított szakmai ismeretekről, elismerést nyújtó oktatási sorozat, amely szakavatott oktatókkal (Wéber László címzetes egyetemi docens, Molnár Miklós Konrád és Kuti Krisztina – TERC Kft.), valamint meghívott előadókkal (STRABAG Magyarország, Pécsi Tudomány Egyetem, VIV Zrt., további előadók személye egyeztetés alatt) az építőipari árképzési és költségvetés-készítési témában kerül megrendezésre.

A képzés tematikája az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szakmai támogatásával, segítségével került összeállításra, a Nemzetgazdasági Minisztérium és az ÉVOSZ között 2017. november 24-én megkötött együttműködési megállapodásának sikeres szakmai végrehajtása érdekében.

Az építési folyamat során az építési beruházás eltervezésétől kezdve az épület átadásáig (de még a fenntartási és üzemeltetési időszak is ideszámítható) többször és több szempontból kell az árral, a költséggel foglalkozni. Ezt jogszabályaink is több helyen kötelezően előírják [pl. költségtervezés, -becslés, tételes (árazott vagy árazatlan) költségvetési kiírás, költségvetési tétel, pótköltségvetés, árajánlat, beruházási költségkeret, rögzített költségkeret, költségelemzés, átalányár, stb.]. Tekintettel arra, hogy az építőipari árképzés az alapja minden költséggel összefüggő teendőnek, ezért nagyon fontos, hogy profi módon hozzáértő szakemberek foglalkozzanak a témával.

 Mindezek figyelembevételével régi hiányt pótol a TERC Kft. következő négynapos, 2021. tavaszán induló, gyakorlatorientált, írásbeli beszámolóval záruló és az elsajátított szakmai ismeretekről elismerést nyújtó oktatási sorozata,  amely szakavatott oktatókkal, építőipari árképzési és költségvetés-készítési témában kerül megrendezésre. Az oktatás részletes tematikájáról folyamatosan frissített felületen,  itt tájékozódhat!

 Következő tanfolyamunk időpontja: 2021. év eleji képzésre előjelentkezés lehetséges

Ára: 89.900 Ft + áfa / fő.

Kedvezmény azonos költségviselő esetén: 2-4 fő 5%, 5 fő felett 10%.

 A korlátozott létszám miatt mielőbb jelentkezzen! Számítunk részvételére!

 Jelentkezési lap letöltése: itt

 Ismert és népszerű képzéseinkről részletesen ide kattintva tájékozódhat.

 

scrollUp