logo

Ismerje meg CAD-stúdiónkat közelebbről!

Dubois Andrea|2020. augusztus 28.
Nagyformátumú nyomtatók

CAD-stúdiónk szolgáltatásai

Aki állandó vásárlónk és rendszeresen látogat minket, tudja, milyen termékeket, szolgáltatásokat kínálunk, de még lehet, hogy számára is újdonságként hat egy-két dolog. Új látogatóinknak is különösen hasznos, ha megismernek bennünket egy kicsit közelebbről.

Mérnöki szoftverek értékesítése, tanácsadás

A CAD tervezéshez elengedhetetlen szoftvereket kínáljuk Önöknek, legyen szó építész, gépész, elektromos tervezésről, BIM alapú tervezésről, vasbeton szerkesztésről vagy acélszerkezet tervezésről.

 

Ezeket a szoftvereket különböző vásárlási, előfizetési, szoftverkövetési megoldásokkal kínáljuk, itt olvashat bővebben róluk.

 

CAD tanfolyamok egyéni és vállalati ügyfelek részére

A CAD-szoftverekhez kapcsolódóan kezdő, haladó tanfolyamokat szervezünk, sok gyakorlati feladattal, kérdezési lehetőséggel.

Aktuális tanfolyamainkról honlapunkon folyamatos tájékoztatást nyújtunk.

         

AutoCAD Akadémia: A TeamViewer program online oktató felületén képpel, hanggal mutatjuk be a funkciókat. Alkalmanként 10 és 12 óra között indítjuk az online kurzusokat. Az előadás után oktatónknak élőben is feltehetik kérdéseiket!

Különböző szakmai cikkekkel is segítünk meggyorsítani és könnyebbé tenni a tervezési munkát, olvasson bele!

 

Nagyformátumú nyomtatók, plotterek értékesítése, szervize

Az elkészült mérnöki tervek, anyagok kinyomtatásához választhat széles termékpalettánkról, az A1-es mérettől egészen az 1524mm-es szélességig: a céltól, mérettől és nyomtatási volumentől függően a nyomtatók széles skáláját kínáljuk.

  Stúdiónk a Canon és HP nagyformátumú rendszerek kiemelt státuszú forgalmazó partnere és szakszervize

                 

Nemcsak az építőipar részére, hanem bárkinek, aki nagy méretű dokumentumot szeretne kinyomtatni, legyen az fotós, divattervező vagy reklámszakember:

CAD-es vonalas rajzok, különböző eseményekhez, rendezvényekhez használt tájékoztató anyagok, információs táblák, kiadványok, poszterek, roll-up-ok, egyéb színes képes anyagok, fotók nyomtatására kínáljuk berendezéseinket. A hordozó anyag lehet egyszerű CAD papír, de nyomtatási feladattól függően, a célnak megfelelő nyomtatón használhat fotópapírt, vízálló médiát vagy vásznat is.

              

 

Nyomtató kellékek értékesítése

Az általunk forgalmazott nyomtatókhoz biztosítjuk a nyomtató kellékek folyamatos ellátását: festéktpatronokat, karbantartó kazettákat, nyomtató fejeket, plotterpapírt, fotópapírt, vásznat kínálunk, a médiákat többféle szélességben, és vastagságban.

  

TERVmásolda

Tervmásoldánk fekete-fehér és színes tervrajz nyomtatást, másolást vállal, igény szerint hajtogatva, rendezve. Névjegykártyák, szórólapok, kiadványok, diplomatablók elkészítésében is a rendelkezésére állunk.
A fájlok személyesen is átadhatóak, de interneten keresztül is elküldhetők, de akár saját felhő alapú tárhelyet is tudunk biztosítani.

        

Digitális technológiánk lehetőséget biztosít arra, hogy kis mennyiségű termékeinket egy helyen házon belül állítsuk elő. Szolgáltatásainkhoz az általunk készült anyagoknál a kötészeti munkák is hozzánk tartoznak. Igény szerint sorszámozzuk, perszonalizáljuk, kapcsozzuk, biegeljük, hajtogatjuk, lamináljuk, fóliázzuk, spirálozzuk, ragasztjuk, kasírozzuk és ha kell sarok gömbölyítjük kiadványaikat.
További információért látogasson el részlegünkre.

 

Bemutatóterem

Mindent egy helyen! Nálunk a legújabb és legkorszerűbb nyomtatókat, szkennereket tekintheti meg, próba nyomtatást is készíthet, megtekintheti a berendezéseket működés közben és egy személyes bemutató során megtudhatja, melyik nyomtató az, amely az Ön munkájához, igényeihez a leginkább alkalmas!

Kérjen időpontot gépbemutatóra!

További információért keresse CAD stúdiónkat bizalommal!

 

Kapcsolat:                           

Németh Balázs
Stúdióvezető
 balazs.nemeth@terc.hu
 06 (1) 422-2527
 06 (20) 945-8885

Kiss Árpád
Stúdióvezető-helyettes,
CAD oktatások, CAD szoftverek
 arpad.kiss@terc.hu
 06 (1) 422-2528
 06 (20) 946-6514

Simó Tamás
CAD-szoftverfelelős - értékesítés
tamas.simo@terc.hu
 06 (1) 422-2550
 06 (20) 915-1886

Dubois Andrea
Plotter termékfelelős
 andrea.dubois@terc.hu
 06 (1) 422-2571
 06 (20) 432-0702

Kovács Petra
Nyomtató kellékek felelőse
Logisztika, számlázás
 petra.kovacs@terc.hu
 06 (1) 422-2526
 06 (20) 431-9193

TERVmásolda
 nyomtat@terc.hu
 06 (20) 556-2659

scrollUp