logo

Jelentkezzen decemberben!

2019-ben folytatódnak a TERC Kft-nél az „E-napló” és az „Építőipari árképzés, költségvetés-készítés” elnevezésű közkedvelt képzések.

Januárban folytatódik az idén indított nagy sikerű Építőipari árképzés, költségvetés-készítés című tanfolyamunk, amelyet az év során közel 200 fő végzett el. Az ezzel foglalkozó munkatársaknak a jelenlegi körülmények között szinte elengedhetetlen a tanfolyam során megszerezhető ismeretek felelevenítése, bővítése. 2019-ben a négynapos, 32 órás képzésre első alkalommal január 28–29-én és február 4–5-én kerül majd sor a TERC Irodaház oktatótermében. A képzés rangját emeli az építőipar két meghatározó szakmai szövetsége, az ÉVOSZ és a MÉASZ elnökének előadása.

Karácsonyi ajándékként 2018. december 31-ig történő jelentkezés és 2019. január 7-ig rendezett pénzügyi teljesítés esetén a résztvevőknek 15% kedvezményt biztosítunk a tanfolyam árából. Ugyanezt a lehetőséget kínáljuk fel a 2019. január 30–31-én megtartásra kerülő E-napló képzésünkre jelentkezőknek.

A képzésekről részletes információ található a https://www.terc.hu/oldal/koltsegvetes-keszites-ok és a https://www.terc.hu/oldal/e-naplo internetes oldalakon.

scrollUp