logo

Megjelent a TERC V.I.P. 2021/4

A TERC V.I.P. programrendszer 2021. negyedik negyedévi verziójának frissítése a megújult ügyfélszolgálat segítségével valóban csak egy gombnyomás. Új funkcióval is bővült rendszerünk, az ÖN adattári összehasonlítással.

Frissítés

A 2021/2-es vagy 3-as verziójával rendelkező felhasználóink a 4. negyedéves ÖN adattárat és a legfrissebb programverziót a megújult Ügyfélszolgálat menü Frissítés menüpontjával telepíthetik a rendszerükre. A program itt automatikusan lekérdezi a hardverkulcshoz tartozó jogosultságokat és változásokat, majd elindítja a telepítést.

Új funkció: ÖN összehasonlítás  Áttekintő dokumentum készítése

Az új funkció segítségével egy már elkészített költségvetés tételeit tudja a rendszer összevetni az ÖN adattárban a tételszámokhoz tárolt információkkal. Az ablakban található beállítások segítségével megadhatók az elvárt adatok (rezsióraíj, adattár időpontja), és a kimutatásra kerülő eltérések is behatárolhatók (csak a 10% feletti eltérések mutatása).

A funkció felhasználható saját költségvetésünk új adattárhoz való hasonlításához vagy a kapott költségvetés megállapodás szerinti adataival való összevetéshez is.

A menüpont a TERC V.I.P. 2021/4-es verziójától érhető el a rendszer SILVER és GOLD változatában.

Az ablakban beállítható lehetőségek segítségével ellenőrizhetjük költségvetésünk megfelelőségét az ÖN adattári információkkal, árakkal.

Az elkészült szöveges dokumentum minden információt tartalmaz, amit a paraméterek során kértünk. A költségvetés áreltérései azonnal láthatók, és az adattárban nem található tételeket is külön listázza számunkra.


Bízunk benne, hogy az újdonságok bevezetése megkönnyíti mindennapos munkájukat.
A frissítés 2021. október elsejétől az arra jogosult felhasználóknak már a programon belül elérhető. A frissítés menete

Kérjük mondják el véleményüket az újdonságokkal kapcsolatban, illetve a fejlesztéseket segítő ötleteiket, meglátásaikat is szívesen fogadjuk a terc@terc.hu e-mail címen.

Az ÖN adattár legfrissebb adatai: https://www.terc.hu/cikk/2021-iv-negyedeves-on-adattar

Az előző félévben megjelent program újdonságokról szóló cikkünk: https://www.terc.hu/cikk/terc-vip-20211

scrollUp