logo

TERC V.I.P. 2021/1

A TERC V.I.P. programrendszer 2020. második félévében elindult a megújulás útján.
Első lépésként az elérhető funkciók átláthatóbb kezelése volt a cél.
Az új ablakok megjelenése mellett számos apró javítás is bekerült a rendszerbe.

 

Felhasználóink a következő újdonságokkal találkozhatnak a program legfrissebb változatában:

  • Egyszerűsödött telepítési és regisztrációs folyamat
    A harverkulcshoz rendelt jogosultságok lekérdezésekor és a telepítés utáni hardverkulcs regisztráció folyamán a TERC Kft szerverével való kommunikációt egyszerűsítettük. 
  • Új költségvetés létrehozása (körülmények módosítása) ablak
    A költségvetés alap funkcióinak beállítása már egy ablakból is elérhető. Többek között beállíthatók lesznek már a létrehozáskor a fejezetnevek, a munkanemekhez rendelendő százalékos eltérítések, valamint minden beállítást egy már meglévő költségvetésből is átvehetünk.
  • 'Eszközök' menü - 'Beállítások' ablak
    A programrendszer beállításainak összes lehetősége egy ablakba került. A beállítások között újdonságként megtalálható az ikonsorok verzióhoz igazítása, illetve teljes testre szabásának lehetősége.
  • Költségvetés készítés nyitó képernyője SILVER és GOLD verzióban
    Az induló képernyőn a meglévő költségvetések fontosabb információi már tallózás közben elérhetőek lesznek, illetve az új költségvetés létrehozásának folyamata módosul.
  • Lehetőség lesz más költségvetés beállításai alapján létrehozni az új költségvetést, de választhatjuk a varázsló segítségét is. Ekkor az alapadatok megadása után a rendszer azonnal a fejléc és a záradékadatok kitöltését is felajánlja.
  • 'Futtatás Silver módban'
    A GOLD rendszer erőforrás kezelése számos lehetőséget biztosít a felhasználóknak a tétel-összetevők szintjén elérhető normázásra, árazási beállításokra. Sokszor viszont a költségvetések készítése során nincs idő, lehetőség ennyire részletesen a tételek kalkulációjára. Ilyenkor hasznos segítség lehet a programrendszert SILVER verzióként futtatni. Ebben az esetben a tételek normaidő és egységár szinten kezelhetők, árazhatók.
  • Természetesen az új ablakok mindegyike visszaállítható a régebbi megjelenésre.

Bízunk benne, hogy az újdonságok bevezetése megkönnyíti mindennapos munkájukat. A módosítások ezzel még nem értek véget, következő negyedéves célunk a teljes felhasználói felület megjelenésének, ikonjainak átdolgozása.

A frissítés 2021. január 3.-tól az arra jogosult felhasználóknak már a programon belül elérhető. A frissítés menete

Kérjük mondják el véleményüket az újdonságokkal kapcsolatban, illetve a fejlesztéseket segítő ötleteiket, meglátásaikat is szívesen fogadjuk a terc@terc.hu e-mail címen.

scrollUp