logo

Megjelent a TERC V.I.P. 2022/3

A 2022. harmadik negyéves ÖN adattárának frissítésével egyidejűleg megjelent a TERC V.I.P. programrendszer 2022/3-as változata is.

Klubtagsággal rendelkező és az éves frissítést választó felhasználók 2022. július 1-jétől már az 'Ügyfélszolgálat' - 'Frissítés' menüpontjával le is tölthetik az új adatokat. A frissítés során előforduló hibákról, problémákról itt olvashat részletesen: TERC V.I.P. frissítés

Féléves frissítést választó partnereink e-mailben a múlt hét folyamán kapták meg díjbekérőjüket. Ennek befizetése és feldolgozása után kollégáink néhány napon belül e-mailben értesítik majd a jogosultság beállításáról és a frissítés folyamatáról.

Amennyiben nem találja levelei között a díjbekérőt, ellenőrizze a 'spam'/'levélszemét' mappákat is, vagy kérjen ismételt kiküldést az ertekesites@terc.hu címen.

Újdonságok az előző félévhez képest

  • 2022-től SILVER és GOLD programhasználóinknak havi árfrissítést tudunk biztosítani a rendszerben, ennek beállításáról és a módosuló árakról itt olvashat: Legfrissebb árak a TERC V.I.P. rendszerében
  • A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési pályázatok rendszerében is bevezetésre kerültek a havi árfrissítéseket. Az aktuális hónaphoz elérhető referenciaárak egyszerűbb beállítását segíti új menüpontunk: MV-s árazás a TERC V.I.P. rendszerben
  • Az MV rezsióradíj táblázat az évben már harmadszorra módosul, így érdemes ellenőrzni az mvh_rezsi_2022_3.txt fájl meglétét a program mappájában.
  • A program stabilitása és az operációs rendszerekhez igazítás érdekében a háttérben történő frissítések, javítások miatt reményeink szerint felhasználóink semmilyen zavaró változást nem fognak tapasztalni.

 

Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
scrollUp